The Big Wedding: Mysig familjefilm med Robert De Niro

 
 
 
Robert De Niro
Susan Sarandon
Diane Keaton
Amanda Seyfried
Katherine Heigl
Christa Campbell
Marc Blucas
Topher Grace
David Rasche
Ben Barnes

Handling: En komedi om en dysfunktionell familj som samlas på nytt inför ett bröllop, och gör sitt bästa för att överleva en helg som ser ut att urartar till att bli ett fullskaligt familjefiasko.

Det sedan länge frånskilda paret Don och Ellie Griffin (De Niro och Keaton) ses igen efter många år och tvingas spela det lyckliga gifta paret till förmån för sin adopterade son. Hans ultrakonservativa biologiska mor beslutar sig nämligen oväntat för att flyga in från andra sidan jordklotet för att delta i festligheterna.

Med alla bröllopsgästernas ögon och öron på sig blir paret Griffins tvungna att konfrontera sitt förflutna, nutid och framtid - och förhoppningsvis undvika att döda varandra i processen. Bollen av lögner sätts i rullning inför de överraskade och minst sagt chockade gästerna och förvecklingarna fullkomligt exploderar.

Det är oftst rätt kul när en Hollywood komedi har samlat ihop ett stort gäng kända skådespelare. Ibland blir det succé (Valentines Day) och ibland blir det mindre lyckat (New Years Eve).

The Big Wedding är ett lättsamt drama, med komik och kärlek. Det är lättsamt, det är sådär trevligt, mysigt, små charmigt - och roligt mellan varven.

Mycket hänger på skådespelarna är bra - och i denna film har man lyckats med rollbesättningen. Robert De Niro lyckats igenatt göra en bra karaktär till sin egna. Susan Sarandon och Diane Keaton är båda starka skådespelare och gör bra ifrån sig.
Narnias Ben Barnes spelar killen som skall gifta sig, med Mama Mia:s Amanda Seyfried. Dom är både helt okej i dessa mer lättsamma roller.Filmen innehåller en del skruvade roller, vilket gör den underhållande

Gillar du lagom myskomik med familje och bröllopstema, kolla in The Big Wedding
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback