TV: Arrow, The Vampire Diaries, The Originals, Teen Wolf, Hemlock Grove

 
 
 
Action/serie figur serien fick en andra säsong som dragit igång. Är du Arrow-fan?
 
Handling: Oliver Queen är en rik playboy, som tillbringat fem år strandsatt på en ö, efter att familjens yacht förlist. Oliver Queen, hans far och hans fars kamrat överlevde. Oliver lovar sin far att han ska överleva och ta sig hem igen. De befinner sig i en räddningsbåt, när Oliver Queens far skjuter sin vän och sedan skjuter sig själv, för att Oliver ska kunna klara sig. Övriga på yachten är redan döda. En av de var Sarah Lance, som var syster till Olivers flickvän. Alla har trott att han är död, men han räddas och återvänder till Starling City, där modern har hunnit gifta om sig med faderns kollega Walter Steele. Oliver välkomnas av sin yngre syster Thea och sin bästa vän Tommy Merlyn. Han försöker även återuppta kontakten med flickvännen, men hon har svårt att förlåta att han varit otrogen med hennes syster på båten innan olyckan skedde. Hon lägger skulden för systerns död på Oliver.

Nattetid är Queen en vigilant, en ensam hämnare i grön huva, som försöker att uppfylla sin faders önskan - att ställa allt som familjen Queen gjort fel till rätta. Att bekämpa brotten nattetid och återställa Starling City till sin forna glans. Polisen Quentin Lance, som är far till Laurel och Sarah, jagar honom, men utan att känna till vem mannen i huvan egentligen är. Mamman anställer en livvakt, John Diggle, som ska beskydda sonen.
 
 
 
 
Vampyrerna börjar collage, men man kan anta att fokus kommer bli på intriger, död, blod och hämnd. Och lite kärlek inslängt på det.
 
Vampire Diaries säsong 5 har börjat
 
 
 
 
 
Kan man inte få nog av VD så har man nu även gjort en spinn-off serie - The Originals.
 
 
 
 
Under sommaren gick de två bra Varulvsserier. En av dom var Teen Wolf. MTV hade bara planer på 3 sösonger av Teen Wolf, men det gick så bra att man har valt att fortsätta redan i början av nästa år. Passa på kolla in season 3 innan fyran kommer
 
 
 
 
Den andra bra varulvserien i sommras var Hemlock Grove med Bill Skarsgård. Säsong 2 kommer nästa år.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback