A Good Day to Die Hard - Mycket action, men ingen vidare dialog

 
 

Bruce Willis
Cole Hauser
Mary Elizabeth Winstead
Amaury Nolasco
Sebastian Koch
Jai Courtney

Bruce Willis är tillbaka som allas vår actionhjälte John McClane. Även den här gången hamnar den hårdnackade New York-polisen på fel plats vid fel tillfälle, efter att ha rest till Moskva för att hjälpa sin son Jack (Jai Courtney).

John och Jack har inte ett helt okomplicerat far- och son-förhållande, och det faktum att Jack är minst lika envis som sin pappa förenklar inte saken. Men med Moskvas undre värld efter sig och med tiden emot sig för att stoppa ett krigsutbrott, måste de trots detta samarbeta och två McClanes visar sig vara en svårslagen kombination…

 

Den första Die Hard filmen är en riktig toppen action film, och 2:an är inte långt efter. Sen har filmerna blivit uppreptningar, men underhållande sådana. Den senaste har inte samma charm, men visst, det är mycket action.Biljakter och sprängämnen överallt. Inget att klaga på själva action nivån.

Manuset? Ja det är rätt ointressant och rätt dåligt. Handlingen är inget vidare. Och dialogen är rent ut sagt usel i mellanåt. Det blir lite för "parodi" på sig själv, precis som action filmerna The Expendables.

Men det är kul att ändå se att Bruce Willis fortfarande klara göra actionfilmer.

Kul för stunden om man gillar action. Tyvärr är detta den sämsta i filmserien.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback