Now You See Me - Oväntad intressant thriller

 
 

Michael Caine
Morgan Freeman
Woody Harrelson
Elias Koteas
Mark Ruffalo
Jesse Eisenberg
Isla Fisher
Dave Franco

 

Handling: Den stora magigruppen The Four Hoursmen, ledd av den karismatiske Michael Atlas (Jesse Eisenberg), utför ett par högteknoliska magishower. De förbluffar publiken genom att först utföra ett bankrån på en annan kontinent och för att sedan ge publiken alla pengarna.

FBI-agenten Dylan Hobbs (Mark Ruffalo) är fast besluten att sätta fast magikerna, men att stoppa dem visar sig vara svårare än väntat. Dylan tvingas att arbeta tillsammans Interpolagenten Alma Vargas (Melanie Laurent), som han hyser stor misstro till.

I desperation vänder han sig till den berömde magikern Thaddeus Bradley (Morgan Freeman), som hävdar att bankrånet utfördes med hjälp av maskerade personer och videotricks. Dylan och Alma är dock överens om är att magikerna måste ha en extern kontaktperson, och att hitta honom eller henne är nyckeln till att stoppa magikergängets brottsvåg.

 

Detta är en annorlunda thriller om bankrån och brott. Med hjälp av "magi" lyckas detta gänget lura de flesta.

Effektfullt och intressant blir det, och framför allt oväntat underhållande.

Skådespelarna är överlag bra. Jesse Eisenberg från Facebook filmen Social Network klarade sparka av sig Facebook karaktären och göra en ny intressant person. Men bäst är de gamla giganterna Morgan Freeman och Michael Caine. Kul att se dom på film ihop.

Sammanfattningsvis är detta en lättsam film och underhåller för stunden.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback