Olympus Has Fallen - Actionfylld Die Hard film

 
 


Morgan Freeman
Robert Forster
Melissa Leo
Gerard Butler
Aaron Eckhart
Ashley Judd
Angela Bassett
Dylan McDermott

 

Handling: Vita Huset (Secret Service kodnamn: Olympus) attackeras av en grupp skickliga och skrupelfria terrorister, samtidigt som de kidnappar presidenten. När attacken sätter igång med full kraft tar sig presidentens före detta Secret Service-agent Mike Banning in i Vita Huset. Det nationella säkerhetsrådet samlas för att komma med en räddningsplan och motdrag. Då inser de att de tvingas att förlita sig på Bannings ingående kunskap om huset om de ska ha något hopp om att återta Vita huset, rädda presidenten och förhindra en ännu större katastrof som plötsligt hotar nationen.

 

Presidenten i USA i fara igen. Vi har sett det många gånger för så som i Air Force One. Nu är vita huset i fokus som utsetts av attak från bad guys som vill presidenten illa.

Det är verkligen som Die Hard i vita huset. Gerard Butler gör sig hyffsad som actionhjälte, efter Bruce Willis börjar bli lite gammal.

Ett gäng begåvade skådespelare medverkar så som Angela Bassett och Morgan Freeman.

Det blir full action nästan non stop. Den når inte upp till Taken klass. Men helt enkelt en underhållande actionfest för stunden.

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback