Nedräkning till Eurovision - Med Lena Ph & Niklas Strömstedt

Niklas och Lena PH

En timme före finalen av årets Eurovision Song Contest leder Lena Philipsson och Niklas Strömstedt Nedräkningen, ett program om vad som har hänt och händer i Oslo, men också en hel del Eurovisionhistoria. Tillsammans bjuder de tittarna på snack med Anna Bergendahl, som tävlar för Sverige.

SVT1 lördag 29 maj 2010 kl 20.00: Nedräkning Eurovision Song Contest 2010

Lena Philipsson och Niklas Strömstedt ska leda programmet "Nedräkning". En timme före finalen av schlager-EM kommer de bland annat att att guida tittarna i vad som händer i Oslo och ge en lektion i Eurovisionshistoria. Dessutom ska de prata med Anna Bergendahl som tävlar för Sverige i år.

Lena Philipsson medverkade i schlager-SM 2004 med "Det gör ont" och Niklas Strömstedt skrev "I morgon är en annan dag" som Christer Björkman tävlade med 1992.  [ Poplight.se ]

N & LPH

Kommentarer
Postat av: NicoleRC

Hejsan Lena!



underbar blogg du har. jag undrar om du ska vara med i melodifestivalen igen? du hade plattsat där, nu var det ju debutanternas år men det är roligt att får se kända personer igen med. typ som dig, charlotte, nanne och några andra. hade varit kul.



stora kramar, Nicole



tacksam för svar.

2010-05-17 @ 14:47:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0