Lena Philipsson - laddad inför Melodifestivalen på Lördag

lena ph


Lena Ph kommenterar Melodifestivalframträdandet på Lördag:

"checkar in på ett väldigt folktomt hotell-var är alla?
Ikväll torr-rep. Vad betyder det? Oftast att man står på ett golv med uppmärkt tejp som markerar scenen, sen ska man visa hur numret går till, så tv kan planera kameror osv... Jag vet inte helt och hållet än hur framträdande nummer två ser ut..spännande:-)"


Ni som vill och har Facebook, följ Lena här!

Som ni redan vet har Lena Ph tävlat i Melodifestivalen fyra gånger som artist, Kärleken Är Evig, Dansa i Neon, Om Igen och Det Gör Ont/It Hurts. Även medverkat som låtskrivare två gånger, Tvillingsjälv med Pernilla Wahlgren och Det Svär Jag På med Arvingarna.

Men hon har även varit mellanakt tidigare: År 2000 gjorde hon och ett stort artist gäng ett medley på schlagerlåtar, som har blivit tv-historia. Hon delade bland annat scen med Björn Skifs, Tommy Körberg, Carola Häggkvist och Lotta Engberg.

År 2003 var det dax igen, då hon och Charlotte Perrelli var både programledare och mellanakter i delfinalen i Jönköping. Rubrikerna haglade och succé gjorde dom.

År 2005 blev ett ett schlagermedly med Melodifestivallåtarna samt med Lena Anthem.

År 2006 var Lena programledare för Melodifestivalen och i finalen fick hon till slut sjunga också - ett medley med de tävlande artisterna (BWO, Carola, Magnus Carlsson, Andreas johnson med flera) samt avslutade med Jag Ångrar Ingenting.

Så här kommer lite nostalgiklipp, så ni kan ladda upp inför Lördagen!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0