lenaphilipsson.bloggplatsen.se recenserar Lena Ph:s Drömshow

lena ph

MIN DRÖMSHOW PÅ CIRKUS - 25 år som artist!

1.Introt på Showen var en ny låt: Igen och igen som satt som en smäck! Den var skitbra och hade en ösig refräng och verserna hängde bara på så snyggt.

2.Sedan sjöng Lena Delirium som är en klassiker, själv tycker jag inte den är den bästa....Brukar har olika perioder då jag bara lyssnar på vissa låtar!

3. 006 - otroligt lik röst som på den tiden när Lena var ung - det är hon fortfarande :=)

4. Idiot - Fortfarande lika bra med dansarna, men visst kunde man gjort någon ändring med numret så du hade blivit lite mer pampligt..

5. Talking in your sleep - Hon sjunger jättebra på engelska, hade velat att Lena skulle släppa en engelsk platta någon gång.. Kul med humorn och Ballerinan...Först trodde man på att lena rörde på benen så vig, men sedan fattade man att det var någon annan..

6. Han jobbar i affär - Kul när hon står på Huvudet! Det ger ett  litet piff på det hela. Är nog det bästa numret med Koreografi, kul när lena jular också!

7. Lena Anthem - Naturligtvis den låten där det var mest fart på Scenen! Lena exploderar var enda gång på denna makalösa bra låten!

8. Frågesporten - Mindre roligt, frågesporten var inte lika rolig som i Lena + Orup. Tavlan var visserligen jättefin som Lena ritade. Roligt med det där fanet som var med då och då och som visade upp tavlan för publiken först upp och ner, sedan rätt håll...Hahha

9. Efter frågesprten var det en ny låt igen! Blir galen heter den, Coolt när lena snurrade upp och ner.

10. Nästa Säsong - Mycket bättre har den blivit och i synnerlighet live. Den växer.

11. Månsken i augusti - Fin ballad. Kan inte uttryckas bättre, den är verkligen bra!

12. Det gör ont - Kroppstrumpan var den sexigaste dräckten jag har sett i hela mitt liv! Kul! Lite soundfactory inspirerat i början..:D Gillas mycket ;=)

13. Kärleken är evig - Hur kul som hälst, det var jättekul med samma rörelser, danssteg som när hon hade sin gula kavaj för 25 år sedan.

14. Dansa i neon - När alla dansare kom på scenen så blev det Dansa i neon för det var neonljus som gjorde att numret blev bäst, som näst sista låten! I Slutet av dansa i neon så sprang alla dansare ut i publiken, ännu häftigare

^_^

15. Jag ångrar ingenting - Bildspel  på skärmen på Lena genom hennes 25 artist år. Annourlunda att Lena sjöng låten som en ballad första versen och refräng....Sedan blir den vanlig igen ;)

Källa

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0