Så Mycket Bättre kommer den 29:e Oktober på TV4

så mycket bättre 2011



så mycket bättre 2011

bättre 2011



En av senare års mest uppmärksammade och hyllade nöjesproduktioner.
TV4:s "Så mycket bättre" har tagit tittarna med storm och golvat tv-kritikerna. Programet prisades som "Årets underhållningsprogram" under Kristallengalan 2011.

 

Nära 1,4 miljoner tittare såg den första säsongs premiären hösten 2010 av "Så Mycket Bättre". Den 29 oktober kommer TV4:s stjärnspäckade underhållningssuccé Så mycket bättre tillbaka med en ny säsong.

 

De artister som medverkar i andra omgången är
Lena Philipsson, Jason "Timbuktu" Diaktié, Laleh Pourkarim, Martin "E-type" Eriksson, Tomas Ledin, Mikael Wiehe, och Eva Dahlgren.


I Så mycket bättre får tittarna följa etablerade svenska musiker som gör unika tolkningar av varandras musikaliska verk. Under en vecka ska de bo
tillsammans och lära känna varandra. I varje program är en av artisterna huvudperson, han eller hon bestämmer hela dagens upplägg med olika aktiviteter och utflykter. Och när de samlas för lunch och middag blir det tillfälle för artisterna att framföra sina tolkningar av huvudpersonens låtar.

 

Formatet är baserat på programmet "The Netherland Best Singers",
Inspelningen av säsongen började juni 2011 under tio dagar. Källa

Se förra årets tolkningar på TV4.se

Från TV4.SE

Småländsk discodrottning.

Nu var det ganska länge sedan vi hörde skämt om att Lena Philipsson syr sina egna kläder. Så har också talangen från Vetlanda, som slog igenom i Melodifestivalen 1986 i en omtalad knallgul kreation, vid fyllda 45 år etablerat sig som en svensk discodrottning.

Lena har medverkat i Melodifestivalen sex gånger - två gånger som låtskrivare, fyra gånger som artist - med låtar som "Kärleken är evig" och "Dansa i neon". Efter ett par andraplaceringar vann hon till sist den svenska uttagningen 2004 med "Det gör ont". Det markerade också början på samarbetet med Orup, som resulterat i några av Lenas största hits och hennes bäst säljande album till dags dato: "Det gör ont en stund på natten men inget på dan" har sålt dubbel platina.

Lena har släppt elva studioalbum plus ett antal samlingar. Hon har haft 20 låtar på Svensktoppen och lika många på Trackslistan.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0