Lena Ph är med i Skavlan

lena ph

Lena Philipsson firar i år 25 år som artist. Jubileumsföreställningen, som hon kallar Min drömshow, eftersom hon hemma i Vetlanda aldrig vågade ha några drömmar om att bli artist, har höjts till skyarna av kritikerna.

En av Norges folkkäraste komiker, Robert Stoltenberg (inte släkt med statsministern) har ett ansikte som kan anta många karaktärer. I sin nya tv-serie, Småbyliv, spelar han alla fyra huvudrollerna själv.

 

Ann Heberleins senaste bok Ett gott liv har väckt stor uppmärksamhet i sin frispråkighet och öppenhet. Heberlein skriver utlämnande om sig själv och om de som var nära henne när hon "försvann" för två år sedan, efter att boken Jag vill inte dö, jag vill bara inte leva, kommit ut. Heberlein diskuterar frågor om moral och etik. Vem tar ansvar för en sjuk person?

 

Musiken i programmet står engelska PJ Harvey för. Hennes senaste album Let England shake har vunnit både respekt och priser.

SVT1 fredagen den 21 oktober kl. 21.00

Uppdaterat: Missade du Skavaln, så kan du kolla på det här


Kommentarer
Postat av: anders

fick idag reda på att lena plattan är framskjuten till januari-februari..lite trist

2011-10-18 @ 23:39:26
Postat av: dennis

hur fick du reda på det?

2011-10-19 @ 09:31:20
URL: http://lenaphilipsson.webblogg.se/
Postat av: anders

skickade ett mail till universal och fick tillbaka att relesen tyvärr var fram skjutet till januari februari..vet inte om det har att göra med att låtar från så mycket bättre ska va med eller tidsbrist....lite trist men något att se fram emot på de tråkiga första månaderna av året

2011-10-19 @ 11:54:18
Postat av: The King of Kings

Yes, vilka biceps och vilka benmuskler! Love it!

2011-10-20 @ 04:32:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0