Lena Ph skådespelar karriär fortsätter med Julkalendern 2018 Storm på lugna gatan

 
 

Expressen skriver:

En familjekomedi blir årets julkalender i SVT. Bland andra Cecilia Forss, Henrik Johansson, Johan Rheborg, Shima Niavarani, Lena Philipsson och Sofia Ledarp finns i rollistan.

Premiär är det naturligtvis 1 december. Och titeln, ja, den är ”Storm på lugna gatan”. SVT skriver att årets julkalender kommer handla om ”en storstadsfamilj som flyttar till landet” och lovar samtidigt ”varulvsgropar, julpyntstölder och baklängesord”.

Premissen är att familjen Storm – Cecilia Forss, Henrik Johansson, Maja Söderström och Adrian Macéus – flyttar till byn Järnkroken. För att lära känna grannar och andra som bor där deltar familjen i den årliga julkampen.

I rollistan finns även bland andra Johan Rheborg, Linus Wahlgren, Shima Niavarani, Sofia Ledarp, Ulla Skoog, Olof Wretling och Lena Philipsson.

Lina Åström, Marja Nyberg, Adrian Boberg har skrivit manus. Emma Bucht (”Solsidan”, ”Bonusfamiljen”) regisserar.

”Storm på lugna gatan”, årets julkalender i SVT, har premiär 1 december i SVT, SVT Play och i Barnkanalen.

 
Aftonbladet skriver: 
 

Första bilden från inspelningen
På Instagram har Lena Philipsson nu delat en första bild från inspelningen. På bilden är hon iklädd rosa päls och stor fluffig mössa.

”Första inspelningsdag som Lussan i julkalendern. Här med min son Sylvester. #julkalender2018 #fluff #kallt”, skriver hon.

Kalendern ska vara färdiginspelad i april och har, precis som vanligt, premiär den först december

 

Torperderna - TV4/C More

Expressen skriver:

Efter sin långa artistkarriär satsar artisten Lena Philipsson även på att bredda sig som skådespelare.

I vinter dyker hon upp l i årets upplaga av julkalendern – och i andra säsongen av dramakomedin ”Torpederna” spelar hon sig själv.

Efter en lång karriär som sångerska håller artisten Lena Philipsson på att bredda sig inom ett annat segment: som skådespelare.

Hon har haft roller i serien "Enkelstöten" på TV4 som hon fick stort beröm för.

Nyligen avslöjades också att hon kommer att ha en roll i årets upplaga av julkalendern, "Storm på lugna gatan". Den ska vara färdiginspelad i april.

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0