Film: All About Steve - Betyg * *

All About Steve

Betyg 2 av 5

Comedy

Sandra Bullock     ...     Mary Horowitz
Thomas Haden Church    Hartman Hughes
Bradley Cooper    ...     Steve
Ken Jeong    ...     Angus

2009 är året då Sandra Bullock åter igen blev en av de största kvinnliga skådespelarna i Hollywood. The Propsal var en sommarhit ingen hade räknat med. The Blind Side var drama filmen som blev en dundersuccé utan någon trodde det. Egentligen vill nog även Sandra att där skall sammanfattningen av hennes filmer för året vara slut. Men så är det ju inte. Hon gjorde en till, All About Steve, en komedi, som redan innan den kom ut var sågad. Och det verkade som filmbolaget själva insåg att detta var inget vidare. Men ingen direkt marknadsföring släppte dom den ändå på bio. Men tack vara Sandra Bullocks namn, så blev det ändå en framgång. 33 miljoner spelade den in i USA och blev trotts totalsågningar av enad press, en liten succé.

Filmen handlar om Mary som jobbar med att ta fram korsord för en lokal tidining. Hon är singel, har inget liv, bor hemma och är allmänt knasig. Hon går på en blind date och killen hinner inte in i bilen innan hon slänger sig över honom…..men lika knäpp nu, så vill han fly, gör det också..i något svagt ögonblcik säger han att han måste ut o jobba o hade varit kul att Mary kunde, men det kan du inte, för du har ett jobb säger han….men fort nog blir Mary sparkad och ger sig på roadtrip för finna sin nya kärlek. Sandra är komisk som stalker.

Filmen är smårolig och småcharmig. Men den är, ärligt talat rätt dålig. Men ändå, är det lite lätt underhållande. Om man säger som så, detta är långt ifrån Sandra Bullocks bästa film. Så hoppas inte på en ny Medan Du Sov, Two Week Notice eller Propsal. Mest påminner den om Miss Secret Agent - tunt manus, rätt dålig, men ändå lite rolig och Bullock är ju alltid trevlig att se. Se trailer här

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback