INNElistan v 27

RIP Michael Jackson

1.(-) Michael Jackson (R.I.P)
The king of pop har avlidigt. Otroligt tragiskt. Detta är den största nyhetshändelsen 2009. Spaltmeter i varje tiding, media har Jackson special program, radion hedrar med att spela hans hits. MJs singlar, album tar över hitlistorna världen över. Han slutar där han borde vara - på topp. This is it, it´s sure is! R.I.P!

2.(2) Transformers 2 - Revenge Of The Fallen
HET! Kritiken må vara kylig, men med 200 miljoner dollar på en vecka i USA sätter den rekord! Shia LaBeoufs karrär går glasklart frammåt liksom Megan Fox.

3.(-) Sacha Baron Cohen Brüno

Åter med på innelistan. Han är precis över allt. Vulgära bilder, kläder med påsydda snoppar för att följa upp sin Borat med homo figuren Brüno. Mycket väsen - för ingenting?

4.(3) New Moon (Robert, Kristen, Taylor)
Robert Pattinson, Kristen Stewart & Taylor Lautner är en het trio. Pressen och bloggarna flödas av just dessa tre personer nu. New Moon är färdig inspelad. Och en till som verkar bli omtalad är Jamie Campbell-Bower (spelar Caius) som också är med i New Moon. Han kommer även vara med i de två sista Harry Potter filmerna (spelar Gellert Grindelwald). Nästa Twilight film börjar spelas in i Augusti. Twilight febern bara fortsätter.

5.(1) Sandra Bullock
Vilken comeback! Vi minns henne på 90-talet och början av 2000-talet då succérna avlöste varandra.Hennes nya film "The Proposal" var redan uträknad för ett halvår sedan. Nöjesmedia var redan kritiska och såg filmen som en floppande axelryckning. Men vad hände? Det blev en sommar romantisk komedi succé!

6.(4) Megan Fox
Hon är den snyggaste av de snygga på bio duken. Transformers sexiga Megan. Rubrikerna är många just nu, och oftast med Angelina Jolie med på ett hörn. Megan är väldigt inne.

7.(-) Ice Age 3
Ice Age är tillbaka på bio duken och nu kommer dinosurierna in i leken! Hyffsad kritik och luktar redan succé.

8.(8) Lady GaGa
Hon är kanske den hetaste kvinnliga artisten i år. Succérna avlöser varandra.

9.(--) PirateBay
PirateBay har blivit uppköpt och alla skall tjäna pengar på det. Även de som delar ut/laddar ner. PirateBay är verkligen i hetluften detta år.

10.(--) U2
Första nya singeln som kom tidigare år var både dålig och en total flopp för gruppen. Singel två är både bättre och mer populär. Men det som gör U2 heta igen är att de är tillbakas på turné - som vanligt stavas det succé!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback