UTElistan vecka 291.(10) Robert Wells
Han är van att dra stor publik i femtiotusen klassen på Ullevi med sin Rhapsody In Rock. Men då hade han stjärnor med sig som Jerry Williams, Jill Johnson & Lena Philipsson. Nu har han bara c-kändisar och det blir därefter. Svikande publiksiffror och det luktar stor flopp lång väg. Wells kanske kom på nu, det är inte mig folk vill se, utan det lyxiga gästerna jag hade med mig förr - utan dom är jag en kille som drar mindre folk än Anna Book. Så ni som har problem att sova, köp en biljett till Wells, han är bättre än något sömnpiller på Apoteket!

2.(2) Paris Hilton
Söker efter en bästa kompis via tv. Patetiskt värre! Ytliga bitchar sloss om att shoppa med Paris.

3.(1) Katrin Zytomierska
Elak bitch ingen gillar förutom hon själv och de närmast sörjande.

4.(3) Marie Picasso
Karrären är helt död förutom i b-kändis förnedrings tv.

5.(-) Lindsay Lohan
Försöker göra comeback. Men senaste filmen kom itne ens ut på bio i USA, utan direkt till DVD. Och bra kritik fick hon inte heller. Är hon ute för alltid, eller kan hon komma tillbaka?

6.(5) Linda Rosing
Hitta Den Rätte För Rosing? Total flopp. Hela personen i fråga är den flopp! Just nu, är Linda iskall!

7.(7) Joe "Pappa" Jackson
Hatad av sin son. Stå för det. Försök inte tjäna pengar på att Michael har avlidigt. Äkligt.

8.(4) Skansen Vs Liseberg
Allt detta tjat i pressen om Allsång vs Allsång. Vem bryr sig? Anders vs Lotta? Äh! Båda programmen är i vilket fall succéer men själva pressen runt det är urtrist. Nyhetstorka.

9.(8) Linda Bengtzing
Hon är tillbaka skriver Expressen! Det var inte speciellt svårt att övertala henne säger Lotta Engberg. Tro f-n det, hon får ta dom jobb som erbjuds! Silja färgor och annat! Linda är ute. Nästan alltid - då det inte är Melodifestival!

10.(-) Carolina af Ugglas
Snälla Snälla blev en oförväntad hit i Melodifestivalen. Men vilken jobbig låt! Nu är hon ute med Ledin på turné! Tomas "jag har många gamla hits" Ledin! Känns lite taskigt, då publiken bara kan en Ugglas låt - och hon passar inte in alls med Ledin. Hennes framträdande på Liseberg var stelt och publiken uttråkad.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback