Veckans UTElista v 28

Katrin Zytomierska

1.(6) Katrin Zytomierska 
Elak bitch ingen gillar förutom hon själv och de närmast sörjande.

2.(1) Paris Hilton
Söker efter en bästa kompis via tv.  Patetiskt värre! Ytliga bitchar sloss om att shoppa med Paris.

3.(3) Marie Picasso
Karrären är helt död förutom i b-kändis förnedrings tv.

4.(-) Skansen Vs Liseberg
Tittar siffrorna talar om succé - som vanligt. Så ute är inte programmen, Men själva fighten som kvällstidingarna hitar på - Skansen Vs Liseberg - tävlingen som inte finns. Varje vecka kommer löpsedalar. Okej första veckan - men inte varje vecka.

5.(-) Linda Rosing
Hitta Den Rätte För Rosing? Total flopp. Hela personen i fråga är den flopp! Just nu, är Linda iskall!

6.(-) Kjell Dabrowski
Han säger Lena Ph kanske har alzheimer eller bara är dum i huvudet. Varför? För Lena sa i Sommar i P1 om en interjuv som skulle handla om musik och nya plattan - handlade om amning, barnfödande osv. Vilket gjorde Ph förbannad. Det var den interjuvn Robert Gustafsson såg, och sedan gjorde parodi på. Lena kände inte igen parodin riktigt, men när hon fick reda på vad Robert hade baserat det på - så förstod hon helt. För hon blev stel och stirrig. Men det bjuder jag på, avslutade hon. Sen börjar Kjell snacka skit i media och säger Stina ej svarar på det, för det är så lågt....Men inte lågt för Kjell. Mannen är patetisk!

7.(5) Joe "Pappa" Jackson
Han skall egentligen sörja sin son, men han vill göra affärer istället o tjäna lite Cash. Han går bort!

8.(-) Linda Bengtzing
Hon är tillbaka skriver Expressen! Det var inte speciellt svårt att övertala henne säger Lotta Engberg. Tro f-n det, hon får ta dom jobb som erbjuds! Silja färgor och annat! Linda är ute. Nästan alltid - då det inte är Melodifestival!

9.(4) Anna Book
Anna Book är alltid ute. Men nu skall hon vara med i Allsång På skansen. Tyvärr. Men trevlig verkar hon vara :)

10.(-) Robert Wells

Han är möjligtvis en av de mest schyssta i musik Sverige, framstår som helgylle ala Ledin. Men kan man bli tråkigare? Nä, här framstår Tomas Ledin som en rock n roll hjälte i gemnförelse. Nu skall Wells på turné - han brukar bli räddad av sina proffsiga gästartister - men det verkar inte bli så i år? Bara att somna om, 3-4 timmar Wells är bättre än något sömnpiller på Apoteket!


Kommentarer
Sigrid säger:

Jag är inte så nära Katrin men gillar henne ändå ^^ Så bara för att du inte gillar henne finns det faktiskt andra som gör det :)

2009-07-18 | 15:31:01
Bloggadress: http://phan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback