INNElistan v 251.(5) New Moon (Robert, Kristen, Taylor)

Skriverierna och interjuverna och bilderna är många på skådisarna som spelar i Twilight & New Moon. Diverse rykten om att Robert Pattinson som spelar Edward vill ha Kristen Stewart (Bella) i verkliga livet. Dumpa sin kille tycker han enligt skvallet pressen. Trailern som kom ut för et tag sedan ökade intresset för filmen och många ser fram emot filmen. Till skillnanden från många andra filmer, har det blivit hysteri bland tjejer runt skådisarna, och deras nya favorit är Taylor Lautner, som tar mer plats i denna filmen. Killen har tränat gärnet både på gymmet och till att förvandlas till varg!


2.(1) Piratpartiet i EU-valet

De fick 7.1 i EU-valet. Vilket succé! En pik till alla vanliga partier. Tom statsministern tog upp ämnet om fildelning nu. Samtidigt produceras massa tidiningsartiklar om diverse lagar och en nöjes industri som trampar över gränsen. Dagens Nyheter, Svenska Dagblqadet och andra seriösa tidiningar skriver just nu en massa om partiet och hela Europas press är nyfikna på detta parti.


3.(3) Lady GaGa

Hon kör många tv-framträdande nu. Hon byter stil varje dag. Hon är utmanade och vågad. Och hitsen dom haglar. So far, so good


4.(2) Barack Obama

Han vann valet och blev första svarta presidenten i USA. I Veckans tal ville han ge mer makt till Fed, för att få ordning på finansmarknaden. Har även talat öppet postiv till samarbete med den muslinska världen, införa hbt månad osv. Ledordet är "Change".


5.(-) Allsång på....Liseberg vs Skansen

Sommaren är tydligen här. Midsommar med sill, potatis, nubbe och jordgubbar. Och så klart massa regn. Vad är mer svenskt än så? Jo att det är allsång på gång i tv. Allsång på skansen är tillbaka och kommer ligga i tv toppen varje vecka. Men TV4 utmanar nu med Lotta på Liseberg. Så nu kommer det sjungas både måndagar och tisdagar i tv. Vem vinner? Skansen på meriter? Eller kanske Lotta med fler gäster och vass humor?


6.(--) Perez Hilton

Bloggaren är om sig och kring sig. Världens populäraste bloggare hänger ut folk, hånar folk och hyllar folk. Nu hänger han med Lady Gaga o co. Inte illa pinkat för en blogg nerd.


7.(6) Sacha Baron Cohen's Bruno

Han dök upp som sin rollfigur flygande över kändis publiken på MTV Movie Awards. Sen ramlade han ner över Eminem som blev "rövad"! Sedan dess har alla undrat - var Eminem med på det - eller inte? Snart är filmen Bruno här och det är redan en snackis. En av veckans rubriker är att hon hånar det franska preidentparet.


8.(-) Mariah Carey

Hon är tillbaka med ny låt, som hittils fått bra mottagande. Låten heter "Obsessed" och är en pik till Eminem.


9.(--) Transformers 2

Efter Terminator maskinerna kommer Transformers och tar över biodukarna. Linkin Parks soundtrack låt "New Divide" är redan en hit. Intresset är än så länge högt inför premiären!


10.(10) Agnes Carlsson

Agnes går upp en placering på UK Top 40 denna veckan med "Release Me" som ni ligger trea igen!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback