INNElistan v 261.(-) Sandra Bullock

Vilken comeback! Vi minns henne på 90-talet och början av 2000-talet då succérna avlöste varandra. "Speed", "Medan Du Sov", "Nätet", Forces Of Nature", "28 Dagar", "Two Weeks Notice" och "Miss Secret Agent". Men på senare år har det går utför, trotts kritikerrosade "Crash". Hennes nya film "The Proposal" var redan uträknad för ett halvår sedan. Nöjesmedia var redan kritiska och såg filmen som en floppande axelryckning. Men vad hände? Förra veckan gick den direkt upp på första platsen i USA och ryktet om det var en bra film och årets "romantiska komedi" spred sig över världen. Sandra Bullock är oväntat tillbaka i toppen. Något Julia Roberts misslyckades med sin comeback. Så snygga charmiga Sandra - välkommen tillbaka!


2.(9) Transformers 2 - Revenge Of The Fallen

Kritiken är blandad från lägsta till högsta betyg. Men redan nu är den en stor succé världen över! Shia LaBeoufs karrär går glasklart frammåt liksom Megan Fox. Utan att ta i för hårt, ser denna film ut att klassa ut Terminator Salvation på bio toppen världen över.


3.(1) New Moon (Robert, Kristen, Taylor)

Även denna veckan är skriverierna många om framför allt Robert Pattinson och Kristen Stewart som spelar Edward & Bella i kommande New Moon
Taylor Lautner är också nu ett het kandidat till tidningsartiklar och bloggar. Nu kommer tydligen Twilights personerna som dockor för barn.


4.(-) Megan Fox

Denna veckan har Transformers 2 premiär. Redan i ettan tappade vi hakan när Megan Fox dök upp i filmen. Denna snygga tjej är en av dom läckraste brudarna i filmvärlden. Karriären är på väg upp, hon har redan fem andra filmer på gång efter denna. Vem vet, hon kanske kan komma i samma liga som Angelina Jolie och Sandra Bullock på sikt.


5.(-) True Blood

Det började lite svajigt för tv-serien True Blood, men för varje avsnitt ökade populäriteten. Teamat med vampyrer i centrum är det mest aktuella av dom alla. Twilight febern fick hela vampyr teamat att öka i 190. Säsong 2 har börjar i USA och är redan populärare än förra säsongen. Svensken Alexander Skargårds utlänska karriär har tagit fart regält efter sin medverkar här. Senast såg vi han i Lady Gagas nya video.


6.(--) Ola Svensson

Sommar verkar vara förra idol deltagaren Ola Svenssons bästa tid som artist. Det började 2006 med den mindre sommarhitten "Rain". Året därpå blev det megasuccé för sommar singeln "Natalie". Förra året var det "FeelGood" som var en av de stora svenska hitsen. Och denna sommaren slår han till med "Skys The Limit". Samma somriga och npstalgi aktiga sound. Kommer det gå hem? Tanke på historiken så verkar Ola bli en liten Ledin i sommar Sverige. Denna veckan hade låten premiär hos Lotta på Liseberg. RixFM lär älska låten


7.(2) Piratpartiet i EU-valet

De fick 7.1 i EU-valet. Vilket succé! En pik till alla vanliga partier. Tom statsministern tog upp ämnet om fildelning nu. Samtidigt produceras massa tidiningsartiklar om diverse lagar och en nöjes industri som trampar över gränsen. Dagens Nyheter, Svenska Dagbladet och andra seriösa tidiningar skriver just nu en massa om partiet och hela Europas press är nyfikna på detta parti.


8.(3) Lady GaGa

Hon kör många tv-framträdande nu. Hon byter stil varje dag. Hon är utmanade och vågad. Och hitsen dom haglar. So far, so good


9.(--) BWO + Lena Philipsson goes Asia

BWO har nu fått hits i Asien! Riktigt stora med! Det började med en populär asiatisk artist gjorde en cover på "Sunshine In The Rain". Nu är även orgianl artisterna poppis i Asien! Samma asitiska artist gjorde i våras en cover på "Det gör ont" av Lena Ph. Låten blev enorm succé - och nu är även orginalet populärt. Finns bla med på en samlingsplatta i Asien brevid artister som Justin Timberlake och Lady Gaga. BWO försöker sig på UK markanden igen, sxenare i sommar kommer en ny version av "Right Here, Right Now". Den kommer vara mer dansant och gäst artist blir Velvet.


10.(10) Agnes Carlsson

"Release Me" är fortfarande topp 5 på UK Top 40! Starkt jobbat!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback