UTElistan v. 241.(--) Anna Book

Jag är med i en Japansk Tv-show. Kan det bli mer förnedrande? One hit wonder Anna Book ställer upp i alla möjliga kassa tv produktioner. Precis som Dogge. Anna är alltid ute. Trotts hon verkar vara en trevlig tjej.


2.(2) Tomas Ledin

Sommarkungen Tomas Ledin har gjort comeback! Har du inte hört hans nya låt? Det kan bero på att den har total floppat. Han åker på turné på Ugglas i sommar. Känns inte direkt som ett nytt Rocktåg. Denna veckan släpper Ledin ny platta. Ingen bryr sig.


3.(1) Marie Picasso

Minns du Idol förra 2007? Minns du vem som vann? Nej det var inte Amanda Jenssen utan en viss Marie. Hon fick två hits, sen dog karriären, och är nu med i dåliga förnedrande tävlingsprogram, precis som Anna Book. Marie är hopplöst ute.


4.(3) Chris Brown

Han hade en lovande karriär, men första placeringar på topplistor världen över. Han var tillsammans med den nya RnB popdrottningen Rihanna. Inget kan väl gå fel för kanske Michael Jacksons efterträdare? Jo, han slog ner sin kända flickvän, bilder kom ut på nätet. Amrikansk radio slutade spla hans låtar. Bloggare började hata honom och världen och kändisarna stod på Rihannas sida. Just nu är Chris Brown iskall.


5.(--) Pete Doherty

Vem är han? Varför skriver pressen om honom? Varför är han en sån knarkade idiot? Får nästan Amy Winehouse framstå som helgon. Nästan.


6.(4) Carola

Hon vann Melodifestivalen 2006 med "Evighet". Men någon mer hit blev det inte. Hon försökte på nytt året efter, men kom aldrig till final. Popkarriären kom av sig helt och har inte synts till sedan dess. Hon gjorde "comeback" på en Eurovision fest. Som någon skrev, hennes karriär kan sammanfattas på 6 minuter. Hon pratade med brachfolk för att slå i övriga Europa. Nu är hon i USA och skall försöka slå där. Hon har en fantastisk röst, men sinne för karriär och låtval saknas helt liksom självdistans.


7.(--) Carrie Prejean

Hon blev Miss California, men sen tog det stopp i Miss America där bloggaren Perez Hilton frågade om hennes tankar gällande samkönande äktenskap. Hon var emot det och förlorade Miss America. Efter många försvarstal och patetiskt beteende blev hon i veckan kickad från Donald Trump. Nu är hon ute för alltid.


8.(--) Sarah Palin

Politikern i Alaska har gjort nytt utspel. Nu är hon arg på David Letterman för att han drev med hennes familj. En presslease gick ut. Patetiskt! Kopia av Sarah är även med i Eminems senaste video.


9.(-9) Malena Ernman

Hon vann Melodifestivalen. Men sen gick det sämre. Radiokanalerna ville inte spela låten, hon total floppade i Eurovision Song Contest. Nu är hon iskall.


10.(8) Kevin Borg

Han vann Idol 2008. Fick en stor hit, en mini hit och sedan försvann. Han turné ställer in spelningar brist på intresse. Första året som Idol vinnare började bra, men det börjar se mörkt ut även för denna Idol vinnaren.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback