UTElistan v. 261.(--) Perez Hilton

Förra veckan var han med på inne listan. Mycket kan hända på en vecka. Det började med att han kom i konflikt med Black Eyed Peas. Slutade med att de kallade varandra en massa skit och managern för BEP gav Perez en rak höger. Sedan grät han tragiskt ut på sin blogg och sa massa skit. Men det värsta är att han rapporterade om Michael Jackson händelsen och skrev: We knew something like this would happend. Heart attack or cold feet. Se bild
Denna veckan är Perez iskall trotts 10 miljoner träffar på hans site. Visa lite respekt människa! Nån borde ringa din mamma! :-)


2.(-) Nanne Grönwall

Denna kvinna gjorde stor succé med "Håll Om Mig" 2005. Sedan dess har singel låtarna mer eller mindre floppat. Sämt av alla måste ändå "Pissenisse" vara som hon så otrevligt var tvungen att sjunga i tv. Just denna veckan är Nanne iskall.


3.(3) Marie Picasso

Minns du Idol förra 2007? Minns du vem som vann? Nej det var inte Amanda Jenssen utan en viss Marie. Hon fick två hits, sen dog karriären, och är nu med i dåliga förnedrande tävlingsprogram, precis som Anna Book. Marie är hopplöst ute.


4.(2) Anna Book

Jag är med i en Japansk Tv-show. Kan det bli mer förnedrande? One hit wonder Anna Book ställer upp i alla möjliga kassa tv produktioner. Precis som Dogge. Anna är alltid ute. Trotts hon verkar vara en trevlig tjej.


5.(1) Alex Schulman & Calle Schulman

Humorsajten 1000 apor läggs ner. Ingen brydde sig till slut. Dessa två loosers som får för mycket media plats, borde gå och skaffa sig ett jobb! Expressen frågade sina läsare, kommer ni sakna 1000 apor? 53% svarade nej och 26% visste inte ens vad det var för något.


6.(-) Elton John

En liten med stor man. Så många stora hits. Så många stora turnér med utsålda stadiums. Men det verkar vara slut på både nya hits och folkmassa. Nu var han i Borås och spelade. Inte Stockholm, inte Göteborg, inte ens Malmö - utan Borås. Är Elton inne? Nä verkligen inte!


7.(5) Pernilla Wahlgren

Hemma hos - gråta ut i pressen - inga hits på massa år. Pernilla är verkligen inte inne. Men verkar rätt trevlig på nått sätt!


8.(-) Lindsay Lohan

The party never stops för Lindsay Lohan. Men karriären har stannat av helt. Blev tom sparkad från Ugly Betty för sitt dåliga beteende. Så nu lever hon på lesbiska rykten, vissa muffan för kamran. Hon ser dock lite bättre ut nu än för ett tag sedan. Hon har tre filmer på gång, vem vet, hon kanske kommer tillbaka till att vara "inne" igen.


9.(4) Tomas Ledin

Hans nya album gick in på andra platsen på listan. Han var med i Allsång på Skansen. Kan han få en sommar hit nu? Tiden får utvisa. Men denna veckan är han inte lika iskall längre, börjar tom bli ljummen.


10.(8) Chris Brown

Chris Brown erkände misshandeln på ex-flickvännen Rihanna. Fick samhällstjänst som straff.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback