Veckans INNElista V 23

Lady GaGa

1.(--) Lady GaGa

Förra året fick hon en sommar hit med "Just Dance". Följde upp den med dunderhiten "Poker Face". Nu kommer "LoveGame" och i veckan hade hennes nya video premiär. Den heter "Paparazzi" och är en utmande video av Jonas Åkerlund och med Alexander Skarsgård. Provocerande så klart, i Madonna style! Lady pryder även nya omslaget av Rolling Stone Magazine - naken! Bara lite såpbubblor i vägen för det allra heligaste! Har vi fått Madonnas efterträdare?


2.(--) Piratpartiet i EU-valet

En av vårens hetaste debbatter är om fildelning, att branchen skall leka polis själva och vi lever mer och mer i ett Big Brother samhälle. Piratpartiet går riktigt bra i mätningarna där åldergruppen 18-29 är engererade mest i frågan medans övriga partier har försökt undvika ämnet.


3.(--) New Moon / Twilight

Ingen skulle väl tro att lågbudget filmen Twilight skulle bli en dunderhit? Men så blev det, vampyrer var inne på riktigt. Nu vill en hel tjej generation följa fortsättningen på Twilight i nya filmen New Moon. Trailern släpptes i veckan och blev direkt en stor händelse i filmen värld. Nu tar även Jacob Black större plats. så, Edward - watch out!


4.(--) Terminator Salvation

Ingen Arnold, Linda Hamilton eller James Cameron. Istället får vi coola Christian Bale och Sam Worthington. Fullt med action och en mörkare ton med Mad Max landskap.


5.(--) Alexander Rybak

Han vann för Norge i Eurovision Song Contest helt överlägset. Han har fått en stor hit med låten "Fairytale". Men på Englandslistan dalade han fort från nummer 10 till 38.

Frågan är om detta blir en one hit wonder?


6.(--) Agnes Carlsson

Idol vinnaren gick denna veckan in från ingenstans till tredje plats på UK Top 40! Otroligt stark debut för "Release Me". Nästa singel efter denna kommer bli "On & On". Frågan är - är det Darin som blir nästa idol artist som skall lanseras i England?


7.(--) P!nk

Hitsen avlöser varandra, efter mosterradio hitsen "So What" and "Sober" har nu en tredje blivit en hit i Sverige - "Please Dont Leave Me", som även har en cool video som påminner om Stephens Kings Lida.


8.(--) Wich

Ben & Jerry´s glass är inte bara god, den är en stor succé!


9.(--) The Sounds

De har en tracks hit med "No One sleeps When Im Awake". De släppte precis sin nya platta. The Sounds är helt enkelt tillbaka!


10.(--) Bruce Springsteen

The boss är i Sverige. Tidingarna skriver för fullt, en massa folk skall se konserten. Han blir inne varje gång han är i stan. Även denna gång.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback