Veckans UTElista V 231.(--) Marie Picasso

Minns du Idol förra 2007? Minns du vem som vann? Nej det var inte Amanda Jenssen utan en viss Marie. Hon fick två hits, sen dog karriären, och är nu med i dåliga förnedrande tävlingsprogram, precis som Anna Book. Marie är hopplöst ute.


2.(--) Tomas Ledin

Sommarkungen Tomas Ledin har gjort comeback! Har du inte hört hans nya låt? Det kan bero på att den har total floppat. Han åker på turné på Ugglas i sommar. Känns inte direkt som ett nytt Rocktåg. Ledin borde varit förband till Lena, Orup & Måns istället! Men det är snart sommar, och vem vet, Ledin kanske kan bli "inne" igen?


3.(--) Chris Brown

Han hade en lovande karriär, men första placeringar på topplistor världen över. Han var tillsammans med den nya RnB popdrottningen Rihanna. Inget kan väl gå fel för kanske Michael Jacksons efterträdare? Jo, han slog ner sin kända flickvän, bilder kom ut på nätet. Amrikansk radio slutade spla hans låtar. Bloggare började hata honom och världen och kändisarna stod på Rihannas sida. Just nu är Chris Brown iskall.


4.(--) Carola

Hon vann Melodifestivalen 2006 med "Evighet". Men någon mer hit blev det inte. Hon försökte på nytt året efter, men kom aldrig till final. Popkarriären kom av sig helt och har inte synts till sedan dess. Hon gjorde "comeback" på en Eurovision fest. Som någon skrev, hennes karriär kan sammanfattas på 6 minuter. Hon pratade med brachfolk för att slå i övriga Europa. Nu är hon i USA och skall försöka slå där. Hon har en fantastisk röst, men sinne för karriär och låtval saknas helt liksom självdistans.


5.(--) Svensktoppen

Hur seriös är en lista, då en låt ("Du är min man") har varit på topp 10 i 256 veckor? Låt alla som vill få rösta!


6.(--) Sebastian Karlsson

Sebbe från Idol har släppt två singlar och ett nytt album. Inte helt dåligt heller. Men det verkar inte vara många som har förstått att han är tillbaka, då det är en total flopp. Tyvärr!

7.(--) Paris Hilton

Någon större beskrivning behövs inte. Men nu söker hon en bästa vän via tv. Patetiskt.


8.(--) Kevin Borg

Han vann Idol 2008. Fick en stor hit, en mini hit och sedan försvann. Han turné ställer in spelningar brist på intresse. Första året som Idol vinnare började bra, men det börjar se mörkt ut även för denna Idol vinnaren.


9.(--) Malena Ernman

Hon vann Melodifestivalen. Men sen gick det sämre. Radiokanalerna ville inte spela låten, hon total floppade i Eurovision Song Contest. Nu är hon iskall.


10.(--) My Bloody Valentine

Tjeen må vara naken i filmen, men det räcker inte med en scen på 1 minut. De ramlar, de inväntar mördaren. Typisk Hollywood rysare, när den är som sämst. Man vill att alla skall dö! Och det kan inte vara meningen! 3D? Ja det gör dock filmen lite mer sevärd.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback