Trailers: Kommande filmer från Avatar till Alice In Wonderland

filmer

Här kommer några kommande filmer. Kolla in trailern och se om det nått du vill se på bio! Klicka på titeln för se trailer i HD upplösning.

Percy Jackson & the Olympians: Lightning Thief

Av skaparna av flertal Harry Potter filmen. De håller sig inom samma område, dvs fantasy, äventyr för familjer och massa effekter och magi. Trailern ser lovande ut, förhoppningsvis bättre än senaste Potterfilmen!

Clash of the Titans

Mer fantasy, action och äventyr blir det med Hollywoods nya actionstjärna Sam Worthington i Titans filmen. Det ser underhållande ut i nya trailern och inte riktigt lika barnvänligt som the olympians filmen. Sams karrär har gått med raketfart med Termainator Salvations och Avatar bakom sig. Nya Mel Gibson?

Avatar

2009 största sci fi film, kanske den största fantasy filmen sedan Sagan Om Ringen. James Cameron har gjort sin första film sedan Titanic och med meriter som True Lies, Terminator 2, Aliens och Avgrunden är förväntlingarna skyhöga på denna 3D film. Sam Worthington kommer bli stor film stjärna och Sigourney Weaver kommer lysa på nytt. Antingen blir det en mega succé eller magplask. 18 december får vi reda på det.

The Wolfman

Benico Del Toro och Anthoney Hopskins i en skräck äventyrs film om…nä inte vampyrer utan varulv. Hoppas den är bättre än Wolf med Jack Nicolson.

Red Cliff

Action. Äventyr och krig av John Woo. Verkar helt klart väldigt storslagen med mycket slagsmåls scener och krig. Asien har gjort ett antal liknande filmer och de gör dom bra.

Alice In Wonderland

Den tecknade var som knarkfantasier i tecknat format…och nu istället blir det som en spelfilm. Skruvad, konstig, fantasifull och förmodligen väldigt underhållande. Tim Burton gör filmen och så klart är Johnny Depp med, för det är ju som gjort för honom!

Prince of Persia: The Sands of Time

Äventyr och action, fantasy och romantik. Låter redan som en succé! Dock är man inte van att se Jake Gyllenhaal i en hjälteroll.

Sherlock Holms

Trailern övertygar inte riktigt att detta kommer bli en enorm kassasuccé. Men det kända namnet drar nog en hel del ändå likson Robert Downey Jr och Jude Law.

Salt

Angelina Jolie i en film som känns lite Bournce aktig. Ser mycket lovande ut. Actionfylld thriller!

The Blind Side

Sandra Bullocks nya film är en feel-good film om den sanna historien o, All american fotball stjärnan Michael Other. Skall man tro kritikerna är det en mycket bra film och Sandra gör sin bästa rolltolkning någonsin och oscars snack har redan börjat!

Precious

Kritikerrosad. Den verkar lite brutal och depprisiv. Gripande drama sägs det med oscars värdig rolltolkning av Mo´Nique och en bra Mariah Carey!

Remember Me

Romantiskt drama om en kille som lever i New York som det inte går allt för bra för…men till slut hittar tjejen som får livet vända runt….Ingen orginell story precis, men den verkar ändå helt okej. Chris Cooper, Lena Olin och ex James Bond Pierce Brosnan är alla bra skådisar, Emilie de Raven är ny för mig, men verkar rätt okej med enligt trailern, medans en viss Twilight vampyr vid namn av Robert Pattinson får visa lite mer kanske, att han kan spela. Framtiden får utvisa detta.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback