UTElistan v 46: Vem är het och vem är iskall?

anna book

1 (-) Anna Book
Nu är stackars Anna med på listan igen! Magen spricker  - igen. Ring pressen! Gå på begravning - ring pressen! Anna har blivit så låg att man mår illa. Man bjuder inte in pressen på begravning av nära & kära! Detta är lägre än Glocalnet någoonsin kommer bli!

2 (-) Dagens Man / TV4+
Carolina Gynnings tv-karriär har gått väldigt bra. Hon har blivit hyffsat omtyckt för sitt jobb och drar bra tittar siffror - tills nu. 88 000 såg henns tv-flopp Dagens Man på TV4+ och det går neråt. Kan bero på att programidén är patetisk och TV4+ är ingen succékanal. Carolinas karriär kommer dock inte påverkas speciellt, för det är inte många som vet om att hon ens är på TV.

3 (-) Style
De klagar på att deras låt ej kom med i Melodifestivalen, så nu släpper dom den. Den skulle gått till final? I vilken värld då? Inte ens Lilla Melodifestivalen hade gillat den. Stinker total flopp!

4 (-)  Paula Abdul
Sedan hon blev kickad från American Idol har det inte gått bra för Abdul. Singlen sloppade hårt. Skivan kom aldrig. Och någon ny tv karriär har inte kommit igång. Det är vinterland i Abdul karriär - iskallt!

5 (-) Aerosmith
Varför ligger denna klassika rockgrupp med på listan? Jo - de sparkar / eller han slutar - Steve Tyler. Sångaren är allt för gruppen. Försvinner han, kan dom lägga ner.

6 (3) Lili & Susie

De försöker få en hit från deras Best of skiva. Går inte bra alls. Deras tv framträdande är så kvar i 1988 att man blir rädd.

7 (7) Chris Brown
Chris Brown blir bara mer och mer patetisk. Klagar och gnäller på Oprah Winfrey, Rihanna och hela situationen. Pratar ut i tv och gör det bara sämre för honom själv. Städa skräp i vägkanten och håll käft! Nya singeln hade blivit en stor hit utan hela Rihanna händelsen, frågan är om det kan bli en nu?

8 (1) Kanye West
Gjorde bort sig totalt när han avbröt Taylor Swift taktal för bästa kvinnliga video på MTV galan. Han ville priset skulle gå till Beyonce. Så pinsamt! Han får tagga ner sin egotripp. Möjligtvis en duktig låtskrivare/producent/artist - men hans ego är nu större än New York.

9 (-) Tinas Cookalong
Förväntlingarna på detta skulle bli en dundersuccé var stora. Det är ju Tina. Men folk tappade fort intresset. För mycket matprogram i TV?

10 (-) Carola
Nu är hon tillbaka med en julskiva igen. Nu skall hon bli en stor internationell stjärna via internet. Nu åker hon på jul turné igen. Nu pratar hon ut om den mörka tiden efter fiaskot i Melodifestivalen. Nu bjuder hon in en ny norrman och flörtar från scenen. Hon skriver sin självbiografi. Hon har tvungen sparka all personal pga ekonomin. Finns säkert risk för en hel del köper skivan, men Carola känns fortfarande ute. När kommer nästa hitsingel? Eller blir det bara Evighet som blir den enda på hela 2000-talet?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback