V: Anna vs Diana / 2009 vs 1984! Ödlorna anfaller igen!

V - Anna VS Diana

Science Fiction serien V tog över tv i mitten av 80-talet. Blev en gigantisk succé. När man gjorde vanlig serie dog den till slut ut pga sämre budget och mer ett hafsverk, så blev kvalitén det samma. Jane Balder var kvinnan som ägde hela serien, som onda, sluga & sexiga Diana. Nu är V tillbaka, första delen blev en stor succé i hemlandet.
Men hur bra är nya V? Till alla V fans så kan jag redann nu berätta att ni kommer inte bli helt övertygande. Det är inte dåligt, långt ifrån. Det är helt okej effekter för vara tv-serie. Det är bra skådisar. Nya Diana heter Anna i nya serien. Än så länge, två avsnitt in i serien har man förstått hon är nog inte att leka med, men känns inte alls lika stark som 80-tals drottningen Diana.

Vad är då problemet för den nya serien? Jo det går för fort. Man hinner inte skapa någon uppfattning om någon av kataktärerna innan rymdskepperna kommer in. Visst det behöver inte vara lika segt som på 80-talet, men lite uppbyggnad kan man väl ha? De som skapar serien är rädda för tappa tittare så det går på i en rasande fart.
Men V är fortfarande en bra tv underhållning och ser fram emot fler avsnitt, nu när karaktärerna skall presenteras lite bättre. Sen får man hoppas att Grandmother Diana gör ödle comeback!

Vad tycker du om nya V?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback