De bästa tv-serierna….som har slutat! Topp 10!

Tv serier från förr

01 V

Dom kom i fred. De såg ut som människor. Men de kom för att ta våra natur resurser och äta oss som lunch! 80-talets särklass bästa serie. Ödlorna tog över jorden! Det var action, effekter, rymdvarelser och bäst av allt en elak Diana som var 80-talets grymmaste kvinna! Sexig och farligt spelad av Jane Badler. Snart kommer en ny inspelning av serien.

02 Prison Break
Första säsongen var bra, men blev lite enformigt när de bara var i ett fängelse hela tiden. Men när väl flykten var gjord var det action non stop! Dominic Purcell och Wentworth Miller spelade bra som bröder på flykt. Bäst var ändå Robert Knepper som sliskiga, vidriga mördaren T-Bag. Peter Stormare gjorde även en bra rollinsatts.

03 Våra Värsta År/Married With Children
En sådan nostalgi när repriser på min favorit komedi serie går på tv. Al Bundy är helt fantastisk. Peg Bundy är underbar. Kelly är fantastiskt blåst, Bud ständing looser och grannarna Marcy, Darcy är komiska. De var allt Cospy inte var - helt misslyckad familj. En klassiker jag saknar.

04 Arkiv X
I början av 90-talet kom det äntligen en bra sci fi serie. Mystiskt, spännande, övernaturligt men ändå seriös. Gillian Andersson & David Duschovny spelade Dana Scully och Fox Mulder, två FBI-agenter som ständigt var på omöjliga uppdrag. Den var otroligt bra i många säsonger, men när Mulder försvann, dog serien och blev helt ointressant.

05 Avatar - The Last Airbender
Denna tecknade serie hade allt. Spänning, bra tecknad, rollkaraktärer att bry sig om, charm och helt enkelt väldigt rolig och underhållande. En familje, fantasy, äventyrs serie när den är som bäst.

06 Kyle XY
Denna drama sci fi var både intressant, lite spännande och väldigt gripande. Matt Dallas var som gjord för spela Kyle och hela familjen Trager var helt underbar.

07 Ensamma Hemma/Party Oif Five
En familj misster sina föräldrar och får överleva vardagen själva. Stark och bra serie. Neve Cempbell och Jennifer Love var trevligt att titta på.

08 Sex & The City
Förstod inte denna serien först. Men efter ett tag såg jag humorn och de underhållande avsnitten. Samatha rules!

09 Farligt Uppdrag
Mission Impossiable ligan kom tillbaka på 80-talet. Agenter på omöjliga uppdrag med bla Jane Badler från V. inte direkt spännande, men vädligt underhållande!

10 Småstadsliv / Picket Fences
En charmig udda liten stad med små roliga karaktärer. En serie som var helt enkelt väldigt trevlig.

Serier att notera: Saved By The Bell/Pang I Plugget, Melrose Place, Vänner/Friends, Lost, CityAkuten ER. Skins, Falcon Crest o säkert många fler jag har missat! Vilken är din favorit?Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback