Dom bästa tv-serierna just nu - Topp 10!

Aktuella tv-serier

01 True Blood
Bara inledningslåten till serien visar att det är en ultracool flummig udda serie. Den börjar lite halvbra, det tog några avsnitt innan man var helt fast. Underba karaktärer, fantastiskt manus som innehåller massa konstigheter. Det känns som Tarantino kunde ha gjort serien. Skådespelarna är alla bra i sina roller och är inte rädda för att visa lite hud här & där. Nu är detta inte bara en vampyr serie utan andra konstiga och coola väsen finns i serien, som grund och botten är en kärlekhistoria. Anna Paquin, Stephen Moyer, Sam Tramell, ryan Kwanten och Alexander skarsgård är några av de skådisar som förgyller serien. Drama, fantasy och skräck i ett. Kan inte bli bättre än så!

02 Heroes
Människor med onaturliga gåvor. Springa enormt fort. Flyga. Höra andras tankar. Ha kontroll över vatten, jord och eld. Kan inte dö, utan läker sig direkt igen. Tidsresa. Ja och ännu fler begåvningar finns det i den spännande och komplicerade Heroes. En rad bra skådisar även i denna serien som Milo Ventimiglia, Adrian Pasdar, Ali Larter, Zachary Quinto och snygga Hayden Panettiere. De skall rädda världen från undergång, och vägen dit är händelsefull men rätt komplicerad.

03 The Vampire Diaries
När både serien True Blood och filmen Twilight gjorde enorm succé var det väntat att någon mer vampyr historia skulle komma till tv. The Vampire Diaries är mer lik Twilight, men ändå mer brutal som True Blood. Två vampyr bröder var kära i samma tjej för 200 år sedan, nu verkar de vara det igen, eller i alla fall, den ena brodern vill inte se den andra lycklig som väljer leva på djurblod….Ungdomsdrama med en hel del bett! Tagline är Love sucks, passande nog. Tre hyffsat bra skådisar i huvudrollerna, Nina Dobrev, Paul Wesley och Ian Somerhalder som evil-vamp! Småsexig vampyr drama!

04 24
Den mest spännande tv-serien någonsin! Kanske min favorit all-time. Grym story! Fantastiska skådisar. Mycket action. Perfekt underhållning! Varför är den inte etta? Jo har inte sett 24 på ett bra tag, därav vet jag inte riktigt hur den är nu för tiden. Får väl se om jag kan se ikapp den nån gång.

05 Gossip Girl
Undgdomar & vuxna som spenderar och lever sina liv i uper eastside, New York. Det är som ungdomens svar på Dallas, Falcon Crest och dylikt. Detta innebär allså, vackra rika miljöer med mer intriger än man hinner med i. Det är flashigt, överklass mot medleklass, mode, skönhet, sex, drogor, sprit, skandaler….det finns inget stopp på vad som kan hända i denna serien. Underhållande värre är det! Finns en hel del riktigt sköna karaktärer, Leighton Meester spelar Blair, en riktigt evil bitch. Ed Westwick spelar slemhögen Chuck Bass. Av de mer snälla kartaktärerna ser vi Penn Badgley som Dan Humphrey och Blake Lively som Serena van der Woodsen. Detta är möjligtvis en tjej serie mer, men det måste nog var den bästa sedan Sex & The City.

06 Ugly Betty
Skruvade karaktärer, intriger, storylines. Knäpp serie med mycket humor och värme. Bäst är Vanessa Williams som bitcharnas bitch Wilhelmina Slater som göra gör vad som helst för få sin vilja fram. Står du i vägen kan du förolyckas i hennes framgång!

07 Scrubs!
Denna serien är härligt skruvad! Ally McBeal moments! Hela gänget är klockrena och fantastiskt roliga. Men i all rolighet finns en djupare grund som ibland är både tänkvärd och lite allvarlig. Zack Braff, Sarah Chalke, donald Faison är alla klockrena. Favoriten är dock John C McGinley som spelar knäppa och elaka Dr Perry Cox!

08 2½ Män
Alla avsnitt av denna serien är underhållande! Charlie Sheen har verkligen hittat hem i sin rollkaratär som en översexuella brodern till mesen Alan Harper spelad av Jon Cryer. Favorit karaktärern är dock hembeträdet Berta och brödernas morder samt stalking Rose! En skön serie helt enkelt!

09 The Legend Of The Seeker
Äventurs fantasy dramor brukar inte funka allt för bra för vanligt tv produktion. Merlin som också går nu, är helt enkelt helt kass. Men denna serien känns bättre, på alla sett. Bättre storyline, bättre skådisar, lite mer pengar på effekter…Nu är inte serien fantastisk eller så, men helt okej och underhållande för fantasy fans. Craig Horner, Bridget Regan och Bruce Spence är en trio man får följa på diverse magiska äventyr och för att få bort en tyrann.

10 Eastwick
På 80-talet kom en häx film med Cher och Jack Nicholson. Nu är den tv-serie. Än så länge rätt lyckad, men tre kvinnor som dricker tillsammans och umgås med djavulen och inom tid börjar få reda på att dom är - häxor. Filmen är nog bättre, men serien fungerar.

Att notera, diverse CSI shower, klassiska The Simpsons och säkert flera jag har glömt bort just nu! Vilka är dina favoriter?


Kommentarer
omTVserier säger:

Är själv otroligt förtjust i Vampire Diaries, men har inte fått en chans att se True Blood ännu. Kanske dags att göra det.

2009-10-22 | 18:35:43
Bloggadress: http://omtvserier.se/
bacardiboy säger:

japp du får göra det!!! :D

2009-10-23 | 12:37:52
Bloggadress: http://bacardiboy.blogg.se/
bacardiboy säger:

rösta gärna på vilken favorit tv serie du har på min blogg med


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback