Film: The Proposal - Betyg * * * ½

The Proposal

Bacardi Betyg 1Bacardi Betyg 1Bacardi Betyg 1Bacardi Betyg halv

Comedy | Drama | Romance

Sandra Bullock     ...     Margaret Tate
Ryan Reynolds    ...     Andrew Paxton
Mary Steenburgen    ...     Grace Paxton
Craig T. Nelson    ...     Joe Paxton
Betty White    ...     Grandma Annie
Denis O'Hare    ...     Mr. Gilbertson
Malin Akerman    ...     Gertrude

Söta charmiga Sandra Bullock gör en helovändning i början av denna filmen - hon spelar Bitch! Den rollen är vi inte allt för vana att se henne efter snäll roller som Medan Du Sov, Two Weeks Notice, Forces Of Nature och Miss Secret Agent. Nu är hon tillbaka i romantiska komedi facket och det fungerar utmärkt! Hon har på något sett lyckas överleva och nu gör en storstilad comeback med denna filmen.

Handling: Inför hotet om att bli utvisad från USA och mista sitt jobb som hårdhudad förlagschef, meddelar Margaret plötsligt att hon ska gifta sig med sin hunsade och intet ont anande assistent Andrew (Ryan Reynolds).

Han ställer upp, men bara under vissa villkor. Därefter beger sig det omaka paret sig till Alaska, där de har fyra dagar på sig att övertyga Andrews märkliga familj och en övernitisk immigrationstjänsteman om att kärleken är äkta.

Det blir både pinsamma och roliga scener, charmigt och lustigt. Sandra Bullock är i sitt komedi esse och Ryan Reynolds passar bra som motpart. Men trevligaste är nog se Betty
White, vilken cool kvinna. The Proposal är en av senaste årens bästa romantiska komedier, och inte bara underhåller den kvinnliga delen av filmpubliken.


Kommentarer
Metalnallen säger:

Långtråkig med några få roliga scener, precis som de flesta romantiska komedier!

2009-10-12 | 18:50:22
Bloggadress: http://metalnallen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback