Privat: Bilder från New York City!!

New York City


New York CityNew York City


New York City

New York City

New York City

New York City

New York City

New York City

New York City


Här är lite bilder från New York resan! Vi hann med det mesta på Topp 10 sevärdigheter enligt New York turist boken! Empire State Building Circle Line Manhattan runt, Macys, Bloomingdales, Ground Zero, Chelsa, Uper Eastside, China Town, Little Italy, Wall Street och en massa annat! Att gå 8-10 timmar per dag gjorde att usa maten inte gjorde så mycket! Han både testa Wendys, Subway, chicken-hack, italiensk resturang i Little Italay och en massa annat. Tog taxi en massa - åkte aldrig tunnelbana. Bodde på The Milford Plaza Hotel, väldigt nära Time Square och gatan brevid Broadway! En otroligt mäktig stad, helt fantastisk. Shoppingen var dock utspritt, och väldigt mycket design affärer och kända märken. En affär jag inte orkade köa i för handla var en ny favorit, som hette Abercrombie & Fitch. Som tur finns den även i London, som jag skall till i början av nästa år!
JCPeanny var en bra affär med, liksom varhusen Macys & Bllomingdales.

Vädret i New York var skiftande, Cirlce line dagen var kall medan andra dagar var det sol och 25 grader :P Som en bra svensk sommar dag! Resan med Malaysia Airlines var grymt bra, SAS på vägen hem var okej med.
En vecka i New York är lagom som första resa. Väldigt mycket intryck. Det är fullt ös hela tiden. Bara i Central Park där det var lugnt liksom delar av det finare delarna ala Gossip Girl/Sex & The City området.
Maten var olika priser, från jättebilligt till dyrt, men allmänt lägre än Sverige. Drickar ute pendlade mellan 1 dollar (!!) till 10 dollar - plus dricks. Och man får mycket sprit i drinkarna, så det blir mycket vodka smak! Är man inte 21år kan man glömma att man kommer in! Leggande tom i affären när man köpte öl.

Det var en magisk resa. Så overkligt. Man har sett allt via tv-serier och filmer, men nu fan har man sett det på riktigt. Och det är ett minne för livet! Underbara kompisar var med på resan, vi blev totalt 8, vilket gjorde det ännu bättre!

Nästa resa? Då vill jag vila på en sandstrand. Kanarieöarna, Spanien, Grekland eller Thailand. Milano har även varit på tal. Nästa USA resa är redan i snackstadiet - då blir det tre städer! Los Angeles, Las Vegas & San Fransisco! Vi får väl se när det blir av, för mig ligger det personligen priotet på: Medelhavet, Thailand, Kanarieöarna och drömresmålet: Sydney Australien.

Kommentarer
Alessandra säger:

Ni verkar ha haft en toppen rsa, kul med shopping också!

Ha en trevlig kväll! :)

2009-10-09 | 21:46:17
Bloggadress: http://alessandra.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback