Tre filmer att kolla in i biomörkret i år: Avatar, 2012 & New Moon

3 filmer

01. Avatar
James Cameron är äntligen tillbaka! 10 år efter Titanic tar han oss till en spektakulär värld fylld av exotiska livsformer, där den f.d. marinsoldaten Jake Sully inleder en resa av episka proportioner. Eftersom han är en Avatar, en mänsklig hjärna i en utomjordisk kropp, finner han sig själv sliten mellan två världar i en desperat strid för sin egen överlevnad.

Varför vill jag se den? Det är välrdens dyraste film och lovar att effekterna is out of this world! Älskar Camerons filmer som Avgrunden, Aliens & T2, såsklart är detta ett måste, med 3D glasögon! Fakta: WETA-Digital, kända för sitt arbete med Sagan om Ringen-trilogin och King Kong förflyttartillsammans med Cameron publiken till en ny värld i en film som för evigt kommer förändra sättet vi upplever bio. Inte förväxlas med 2010 års film The Last Airbender (bygger på tv-serien Avatar the last..)

02. 2012
Av mannan bakom ID4 och The Day After Tommarrow. Handlng: En forskare öppnar en portal till ett parallellt universum och får kontakt med sin dubbelgångare i ett försök att stoppa jordens undergång som förutspåtts av Mayaindianerna. 2012 är enligt sägnen det år då jorden kommer drabbas av upprepade naturkatastrofer i form av vulkanutbrott, orkaner och smältande glaciärer.

Varför vill jag se den? Effekterna verkar grymma, alltid kul med jordens undergång på film. Känns som en ritkigt bio film!

03. The Twilight Saga: New Moon
Med samma trio som i Twilight, men en ny regissör. Handling: När Bella har återhämtat sig från attacken från de onda vampyrerna firar hon sin födelsedag med sin pojvän, vampyren Edward och hans familj. Men under festen skadar sig Bella och blöder lite, varpå den nyaste vampyren i familjen - Jasper – inte kan hålla sitt begär tillbaka …

Varför vill jag se den? Har läst böckerna, då jag älskar vampyr-storys som "En Vampyrs Bekännelse" och serier som "True Blood". Det verkar helt klart bli mer effekter och action i del två av sagan, då första filmen var rätt lågbudget. Förhoppningsvis mindre tjejfilm denna gång och mer action.Vilka filmer vill du se i vinter?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback