Då bär det av till New YorkDå har det blivit dax, skall ta tåget nu till Sthlm och imorgon åker vi till new york! Kommer bli grymt spännande!

Revolver med Madonna & Lil Wayne är skön!Fastnat i min hjärna! :P
My love's a revolver
My sex is a killer
Do you wanna die happy?
Do you wanna die happy?
My love's a revolver
My sex is a killer
Do you wanna die happy?
Do you wanna die happy?
I let it bang bang
I send a bang bang
I send a bang bang
I send a bang bang
My love's a revolver
My sex is a killer
Do you wanna die happy?
Do you wanna die happy?

SMHI: 24 grader i New York på Måndag!

På måndag morgon bär det av till New York! Enligt SMHI skall det vara 24a grader - fan vad gött!
En kväll blir det lite öl o så med kompisar, imorgon 30årsfest och Söndag upp till Stockholm då. Busy busy life! Men underbart!

Privat: Grattis Johan!

johan

Grattis Johan på födelsedagen! Hoppas du får en grym dag!

SongOfTheDay: 21st Century Breakdown by Green DayGreen Day har alltid varit bra - och det är dom fortfarande! Detta är nya singeln.

Avatar - The Last Airbender - addicted!

avatar airbender

Den hade tydligen premiär redan 2005, men först nu 2009 upptäckte jag denna fantastiska animerade serie! Får tacka filmen Avatar för det, sökte på youtube efter James Camerons kommande bio film, så kom denna serie också upp.

Handling: Serien kretsar kring den 12-årige luftbändaren Aang som ett århundrade tidigare än då serien startar precis har fått reda på att han är Avataren pånyttfödd, något som en Avatar i sig blir berättad för tidigast efter att denne har fyllt 16 år, eftersom munkarna känner att det är ett stort krig på gång vilket utgör att han väldigt snart måste kunna bemästra alla de fyra elementen för att behålla balansen för fred i världen. Air, Fire, Water and Earth. Det är mycket magi, övernaturliga krafter och härlig fantasy story. Första säsongen är okej, men sen blir det bara bättre och bättre! Karaktärerna är härliga liksom de olika figurerna som dyker upp!
Är inne på tredje och sista säsongen nu och jag är addicted!

Paramount Pictures, MTV Films och Nickelodeon Movies har satt in M. Night Shyamalan för att göra en trilogi av en live-action film om serien som ska omfatta karaktärernas äventyr i första säsongen. den är redo för premiär 2 juli 2010 och inspelningen kan börja i Philadelphia maj 2009. Filmen spelas in i Grönland och Vietnam, men det är också tänkt att det ska göras två filmer till.

Det har nu kommit till kännedom att Sokka's roll kommer spelas av Jackson Rathbone, som även spelar Jasper Hale i Twilight. Noah Ringer ska spela Aang och Nicola Peltz ska spela Katara

Det finns även rykten om en ny serie om avatar.

Festbilder från helgen

fest

Lite bilder från festhelgen som var! Det var helt fantastiskt kul!

Privat: Mindre en vecka kvar till New York resan!Så ser hotellet ut vi skall bo på, Milford Plaza Hotel! Adressen är 270 West 45th Street at Eighth Avenue...deras promotiontext ser ut så här:
The Milford Plaza is centrally located in the heart of Manhattan's New York Theater District and within walking distance of the best shopping areas, sightseeing landmarks, transportation, and the Jacob Javits Convention Center.
 • Times Square - One block
 • Broadway theaters - One block
 • Rockefeller Center and Radio City Music Hall - Five blocks
 • 5th Avenue Shopping and St Patrick's Cathedral - Six blocks
 • The Museum of Modern Art - Nine blocks
 • Herald Square - Nine blocks
 • Madison Square Garden - 13 blocks
 • Jacob Javits Convention Center - 15 blocks
 • Carnegie Hall - 12 blocks
 • Central Park - 14 blocks
 • Grand Central Station - Five blocks
 • Penn Station - 13 blocks
 • Metropolitan Transit Authority subway - Two blocks
Så snart börjar väl resfebern dra igång. Aldrig varit i USA. Aldrig varit i en sådan stor stad, störst hittils är London, och den äv väl som Majorna i gemnförelse? Hehe. Sakll bli spännande, kul, intressant och gött med en resa till. Året har varit resans år...med London, Ayia Napa på Cypern och nu då New York! Vi är 8 personer som åker till USA så det skall bli kul! Reser jag skulle vilja göra är till Thailand, Spanien och kanske Grekland igen. Vill ha en skön solsemester igen, var så himla gött på Cypern!

Om någon har några tips på saker man bör kolla i New York, eller schyssta hak, bara att skriva.

Veckans Musik Topp 40 - v.38 - Revolver by Madonna Feat Lil Wayne

revolver madonna

01.(**) Madonna feat Lil Wayne - Revolver [1 week @ nr 1]
02.(02) Leona Lewis - Happy
03.(03) Paradiso Girls Feat. Lil Jon & Eve - Patron Tequila
04.(01) Madonna - Celebration [4 week @ nr 1]
05.(07) Tokio Hotel - Automatic
06.(04) P!nk - Funhouse [7 weeks @ nr 1]
07.(08) Nickelback - Never Gonna Be Alone
08.(05) Push Play - Midnight Romeo
09.(06) Mika - Blame It On The Girls
10.(09) Mariah Carey - I Want To Know What Love Is
11.(12) OneRepublic - All The Right Moves
12.(18) Rob Thomas - Someday
13.(20) Green Day - 21st Century Breakdown
14.(10) Jordin Sparks - S O S (Let The Music Play)
15.(--) Keri Hilson Feat Akon - Change Me
16.(11) Sugababes - Get Sexy
17.(16) Sean Kingston - Face Drop
18.(--) Muse - Uprising
19.(19) Takida - The Things We Owe
20.(14) Cascada - Dangerous
21.(--) Jojo - Take me Around The World
22.(16) Mika - We Are Golden [1 week @ nr 1]
23.(13) David Guetta feat Akon - Sexy Bitch [1 week @ nr 1]
24.(24) Robbie Williams - Bodies
25.(15) BWO - Rise To The Occasion
26.(23) Carmen & The One Seven - Who Do You Think You Are
27.(--) Akon - Until U Come Back
28.(21) Kelly Clarkson - Already Gone
29.(--) Alicia Keys - Doesn't Mean Anything
30.(32) Daniel Bovie & Roy Rox feat Nelson - Love Me
31.(22) Darin - Karma
32.(28) Bon Jovi - We Weren't Born To Follow
33.(25) Jay Sean Feat Lil Wayne - Down
34.(27) Jay-J - Body To Body
35.(34) Owl City - Fireflies
36.(31) Mary J Blige - Stronger
37.(37) Shinedown - If You Only Knew
38.(29) Kristinia Debarge - Sabotage
39.(--) Janet Jackson - Make Me
40.(--) Shakira - Did It Again


Out:
Beyoncé - Video Phone
Mini Viva - Left My Heart In Tokyo
The Ting Tings - Great DJ
Shakira - Why Wait (For Later)
Boys Like Girls Feat Taylor Swift - Two Is Better Than One
Bowling For Soup - No Hablo Ingles
Aqua - Back To The 80s
Busta Rhymes feat Estelle - World Go Round
Pitbull feat Akon - Shut It Down


INNElistan v 38: Vem är het och vem är iskall?

The Vampire Diaries

1 (-) The Vampire Diaries
Tv-serien hade premiär förra veckan och blev en stor tittarsuccé för tv bolaget. En blanding mellan succérna Twilight och True Blood verkar det bli en given succé. Av producenten bakom Dawsons Creek - nu då med lite mer blod, bett och skräck!

2 (3) Twilight - New Moon (Robert, Kristen, Taylor).
Febern runt nästan alla skådisarna i New Moon är väldigt hög - i media och på internet. Ett fenomen som säljer böcker i mängder, filmer blir succér och tom dockor av karaktärerna finns!

3 (1) Idol 2009 + Anders Bagge
Idol har dragit igång i TV4 och är redan en dundersuccé, över en miljon svenskar har kollat på Idol varje dag. För se hemskt dåliga och bra talanger. Idol komemr förmodligen vaksa fram en del stjärnor och en hel del udda typer man kan skratta åt. Men den som lyser allra mest är juryns Anders Bagge! Kan bli en skönare gubbe? Han gör succé och Aftonbladets läsare vill att han skall få en egen TV show! Med all rättvisa - ge han en nu!

4 (2) Roast

Kanal 5 lyckas med det som SVT misslyckades helt med i våras. Att grilla kändisar med elak humor. Femman drog igång i veckan Roast. Det var både elakt, underhållande och väldigt roligt. SVTs Grillad blev totalsågad av tv-tittarna, medans Roast blev hyllat. Pernilla var andra gästen, och det var roligt oftast ändå.

5 (-)  Pernilla Wahlgren
Ibland händer det att man lämnar utelistan och går direkt på innelistan. Och nu har det hänt igen. Pernilla var med i Roast och parodin och ekelheterna haglade om hennes obefitnliga karriär och mediakåthet. Men rakryggad stod hon: imrogon har alla glömt vilka ni är, men jag kommer finnas kvar! Klockrent! Så första gången, all heder till Pernilla!

6 (-) P!nk
Pink gjorde ett grymt framträdande på VMA´s på MTV. Därefter var hon med i Mordning show i USA och sjöng Please Dont Leave Me samt tyckte till om Kanye West och kallade han ett riktigt dumhuvud. Hon fick stor responds på internet, där allmänheten höll med och prisade henne för hennes uppriktighet. Samtidigt klättrar "Funhouse" på listorna och världsturnén fortsätter nu i USA.

7 (-) Michal Jackson
Tillbaka på innelistan trotts sin borttgång. Madonnas stora hyllningstal & Janet Jacksons grymma framtädande på MTV galan till hyllning till The king of pop. Samtidigt släppes första trailern till biofilmen om "This is it" showen som aldrig blev av. Och ryktas om den hemliga singeln kommer släppas.

8 (-) Taylor Swift
Hon vann priset för bästa kvinnliga video på MTV galan, blev utsatt av en egotrippad Kanye West och fick hela kändiskåren och allmänheten på sin sida. Mycket Love till Taylor denna vecka.

9 (-) Patrick Swayze
Outsiders. Dirty Dancing. Road House. Point Break. Ghost. Denne populära skådis har nu lämnat livet, och vi får hoppas det är som slutet av filmen Ghost.

10 (-) President Obama
Han har varit i David Lettermans show i veckan. Han kommenterade Kanye West/Taylor Swift händelsen, kallade Kanye "a Jackass"!


UTElistan - Vecka 38 - Vem är het och vem är iskall?

Kanye West

1 (-) Kanye West
Gjorde bort sig totalt när han avbröt Taylor Swift taktal för bästa kvinnliga video på MTV galan. Han ville priset skulle gå till Beyonce. Så pinsamt! Han får tagga ner sin egotripp. Möjligtvis en duktig låtskrivare/producent/artist - men hans ego är nu större än New York.

2 (3) Kändisdjungeln
Den gick direkt in på tredje plats förra veckan..och nu när den väl har varit några dagar, kan man bara säga: Total flopp! Vilka C-kändisar!

3 (1) Lili & Susie
Oh Mama! Dom kom tillbaka i Melodifestivalen med en låt som nästan bara en gaypublik uppskattar. Den var hittig, men det hjälpte inte, försvann gjorde den från listorna och de små strålkastare som åter var tända runt systrarna, har redan mattats av och snart är dom helt borta - igen.

4 (2)  Jessica Andersson

När Melodifestivals ljuset slockarna, så gör även många artister helt. Jessica har inga existerande hits utanför festivalen. Nu är Jessica är hyffsat bra scen artist, så jobb får hon en del i alla fall. Nya singeln är en P4 sömnpiller, trotts den är upptempo. Jessicas Fame är inte speciellt stark just nu.

5 (4) Sandra Dahlberg
Man kan inte påstå att Famce Factory skolan tog fram så många storstjärnor, när man kan sammanfatta att den största från såpan heter Linda Bengtzing. Sandra har varit med i Melodifestivalen i två år, kom til final en av gångerna, men ingen av låtarna blev några större framgångar. I sommras sjöng hon nya singeln på Lotta på Liseberg, nu har videon kommit och utmanande stil…Men det verkar som inte en svensk bryr sig. Total flopp!
Sandra verkar dock vara en helgo tjej!

6 (9) Ali Lohan
Det räcker inte med att Paris Hilton söker bästa vänner via tv, nu skall Lohan 2 försöka på sig en popkarriär via tv, i serien Living Lohan. Patetisk serie!

7 (7) Chris Brown
Nu twittrar han att han saknar en viss person….och hyr mcyket han ångrar och har ändrat sig. Att slå en av världens populäraste kvinnliga artister gul och blå, verkar ha dödat karriären.

8 (-) Kirsty Alley
Hon var en gång en poppis skådespelerksa på film och tv. Nu när man ser bilder på henne liknar hon mer flodhäst som har sett sina bästa dagar tyvärr.

9 (-) Svenska hollywood fruar

Vad skall man egentligen säga? Patetiskt, men ändå lite roligt? Både ute och inne på samma gång, men det är så dåligt att de fick bli på utelistan.

10 (-) Bobby Brown
När hade han en hit senast? Nu går Whitney Houston ut om sanningen bakom drogmissbruk och allmän nedgång samt otroheten från Bobby Brown. Samt hon skulel gå ut och köpa mjölk - och flydde! Det låter väldigt mycket Tina Turner/Ike om detta (bortsätt Tina drogar inte). Brown är nu helt körd.

Film: Crank 2 - High voltage - Betyg *

crank 2

Bacardi Betyg 1

Action | Crime

Jason Statham     ...     Chev Chelios
Amy Smart    ...     Eve Lydon
Dwight Yoakam    ...     Doc Miles
Efren Ramirez    ...     Venus
Corey Haim     ...     Randy

Jason Statham är tillbaka som hitman Chev. Filmen börjar med några kineser tar ur hans hjärta och sätter dit ett konstgjort hjärta - får att hålla det igång och honom levande måste han ha andralinkickar och el i sig, resten av filmen. Som ni förstår blir det nu non-stop action. Corey Haim gör en liten roll i filmen, hans första sedan de glada 80talets Lost Boys och Nu Är Det Kört.

Filmen är utflippad. Hysterisk. Sjuk.Helt sanslös! Men det blir för mycket. Det är för knäpp, för överdrivet, för jobbigt filmad. Blir bara som MTV program på speed. Inte särskilt intressant heller, bara väldigt utflippad och stressad film. Och i slutet flippar den ut och blir nån typ av Godzilla scen. Det är väl meningen detta skall vara en ultracool udda film, men den känns bara som en överdriven actionsoppa. Var är min alvedon?


Privat: Det händer en hel del nu kommande veckorna!

bacardi

Tror det eller ej, men snart varit nykter i två veckor! Vet inte vilket år det hände senast! Det var i alla fall länge sen! Men snart är det slut på det. Klubbstart på fredag. Skall bli spännande och kul, och att vännerna kommer!
Två av mina vänner fyller gemt nästa vecka, Johan 20år & Jan-Erik 30 år. Janne skall ha en stor fest på lördagen, där det kommer vara FREE BACARDI BAR! Är jag i himlen?! Allt som tar bort lite av allt det underbara är att dagen efter skall man upp hyffsat tidigt och åka till Stockholm! Kommer bo på Arlanda Hotell över natten. Sen på Måndagen blir det upp vid 04 nånting, käka hotellfrukost o sen vidare till flygplatsen. där bär det av med direktflyg till New York City! Sju dagar i USA. Är min första resa någonsin till det landet! Spännande! Kul! Men också lite resnerver! Så den närmaste tiden kommer bli händelserik! Man kan sammanfatta mitt liv just nu till vara hyffsat händelserikt och himla härligt! <3 my friendz

P!nk sjunger "Please Dont Leave Me" liveFörst var Pink grym på MTV galan. Mogonen efter snackar hon om Kanye West händeslen och sjunger sin hit "Pelase dont leave me". Skön kvinna!

Madonnas hyllningstal till Michael JacksonPå MTV galan var det en hyllning till The king Of Pop av Janet Jackson och dansare. Men starkast intryck gjorde Madonna med sitt tal. Grymt!

Film: Terra - Betyg * * *

Terra

Bacardi Betyg 1Bacardi Betyg 1Bacardi Betyg 1

Animation | Adventure | Sci-Fi

Chad Allen     ...     Terrian Scientist (voice)
Rosanna Arquette    Professor Lina (voice)
Bill Birch    ...     Terrian #2 (voice)
Brooke Bloom    ...     Technician Quinn (voice)
Tom Connolly    ...     Technician Williams (voice)
Brian Cox    ...     General Hemmer (voice)
David Cross    ...     Giddy (voice)
Beverly D'Angelo    Interrogator Wright (voice)

Filmen handlar om en fredfull alien planet. Allt verkar fridfullt och säkert. En värld i harmoni. En dag kommer rymdskepp och börja ta till fånga invånarna, innan den stora attaken. Det visar sig, de som kommer till planeten för att ta över och förgöra invånarna - är människor!

Filmen är snyggt filmad och har en intressant story. Men den känns väldigt mörk. Den kan inte vara riktiad mot barnfamiljer. Mer en ungdoms film, men det svårt att säga vilken målgrupp de tänkte ha sig från början. Filmen är i vilket fall helt okej underhållning för Fantasy, Sci Fi Animie fans. Den är riktigt bra tecknad! Se trailern nedan för att få en uppfattning av filmen.The Twilight Saga: New Moon - Ny Trailer

new moon

Vampyr triden blir allt starkare. Nu har en tredje trailer för nästa Twilight film kommit. Enjoy


Trailern är här för Michael Jacksons This Is It!

MJ
Kungen av pop sista show blev aldrig av. Men de har spelat in över 80 timmar av genrep, och det är världen väldigt glada att dom gjorde. Här är trailern för filmen This is it med Michael Jackson. Döma av denna förhansvisning, så kan man säga att The King Of Pop lämnade oss på topp! R.I.P!

Living On The Edge: Pink live på MTV Video Music Awards! P!nks Flying!

Pink

P!nk

Pink

Att P!nk gillar att flyga runt i luften såg vi redan på hennes "Im not dead tour" där hon var helt fantastisk i "Get The Party Started". Nu är hon uppe i luften igen på nattens MTV gala när hon sjunger "Sober". Vad kan man säga? Helt otroligt bra! Bilder från MTV.com

Privat: Senaste veckorna i bilder

bilder

Hej hopp! Det var ett tag sedan jag la upp några vanliga bilder här! Här är en bildmix som sammanfattar dom senaste veckorna! Det är kräftskiva hos Jessica & Anders, det är fest med drinkar, middagar ute osv. Detta är ebara en bråkdel av alal bilder, men orkade inte slänga upp mer nu. Får tacka Jessica & Anders för den grymma kräftskivan!

Veckans Musik Topp 40 - v.37 - Celebration av Madonna

madonna

01.(01) Madonna - Celebration [4 week @ nr 1]
02.(03) Leona Lewis - Happy
03.(02) Paradiso Girls Feat. Lil Jon & Eve - Patron Tequila
04.(06) P!nk - Funhouse [7 weeks @ nr 1]
05.(09) Push Play - Midnight Romeo
06.(--) Mika - Blame It On The Girls
07.(34) Tokio Hotel - Automatic [ See Video here ]
08.(12) Nickelback - Never Gonna Be Alone
09.(10) Mariah Carey - I Want To Know What Love Is
10.(17) Jordin Sparks - S O S (Let The Music Play)
11.(05) Sugababes - Get Sexy
12.(36) OneRepublic - All The Right Moves
13.(04) David Guetta feat Akon - Sexy Bitch [1 week @ nr 1]
14.(--) Cascada - Dangerous
15.(08) BWO - Rise To The Occasion
16.(07) Mika - We Are Golden [1 week @ nr 1]
17.(16) Sean Kingston - Face Drop
18.(13) Rob Thomas - Someday
19.(11) Takida - The Things We Owe
20.(--) Green Day - 21st Century Breakdown
21.(18) Kelly Clarkson - Already Gone
22.(14) Darin - Karma
23.(19) Carmen & The One Seven - Who Do You Think You Are
24.(15) Robbie Williams - Bodies
25.(20) Jay Sean Feat Lil Wayne - Down
26.(21) Busta Rhymes feat Estelle - World Go Round
27.(22) Jay-J - Body To Body
28.(25) Bon Jovi - We Weren't Born To Follow
29.(29) Kristinia Debarge - Sabotage
30.(32) Aqua - Back To The 80s
31.(23) Mary J Blige - Stronger
32.(24) Bowling For Soup - No Hablo Ingles
33.(26) Boys Like Girls Feat Taylor Swift - Two Is Better Than One
34.(27) Owl City - Fireflies
35.(--) Shakira - Why Wait (For Later)
36.(--) The Ting Tings - Great DJ
37.(28) Shinedown - If You Only Knew
38.(38) Mini Viva - Left My Heart In Tokyo
39.(37) Pitbull feat Akon - Shut It Down
40.(--) Beyoncé - Video Phone


Out:
Britney Spears - Unusual You
Rob Thomas - Give Me The Meltdown
La Roux - I'm Not Your Toy
The Sounds - Beatbox
Beyonce - Sweet Dreams
Flo Rida Feat Ne-Yo - Be On You
INNElistan v 37: Vem är het och vem är iskall?

idol

1. (8) Idol 2009 + Anders Bagge
Idol har dragit igång i TV4 och är redan en dundersuccé, över en miljon svenskar har kollat på Idol varje dag. För se hemskt dåliga och bra talanger. Idol komemr förmodligen vaksa fram en del stjärnor och en hel del udda typer man kan skratta åt. Men den som lyser allra mest är juryns Anders Bagge! Kan bli en skönare gubbe? Han gör succé och Aftonbladets läsare vill att han skall få en egen TV show! Med all rättvisa - ge han en nu!


2. (-) Roast
Kanal 5 lyckas med det som SVT misslyckades helt med i våras. Att grilla kändisar med elak humor. Femman drog igång i veckan Roast. Det var både elakt, underhållande och väldigt roligt. SVTs Grillad blev totalsågad av tv-tittarna, medans Roast blev hyllat. Björn Gustafsson var första gästen. Och är Björn med, verkar det alltid gå bra.

3 (2) Twilight - New Moon (Robert, Kristen, Taylor).
Denna Twilight feber verkar aldrig släckas. Bloggar, tidiningar, tv, överallt är dom. New Moon kommer i November och då kommer det nå sitt klimax - eller ja, i alla fall till film nummer tre kommer.

4. (1)True Blood
Succé serien blir även stor i Sverige tack vare Twilight, Canal+, SVT och Alex Skarsgård. Läcker succé med bett!

5 (-) Ellen DeGeneres
Hennes dagtids talk show är hela tiden en succé i hemlandet. Nu har denna humorist från bla Finding Nemo fått ett nytt jobb - jury medlem i American Idol! Hon ersätter allså Paula Abdul! Detta kan bli hur kul som helst!

6. (-) Takida
Sveriges populäraste rockband (efter Kent)! Deras nya skiva gick direkt in på album listans första plats. Ny singeln spelas flitigt och kommer bli något åt Curly Sue hållet - dvs en megasuccé!

7. (3) Madonna
Hennes senaste singel Celebration är en stor Europa hit, medans den verkar ta tid i USA. Madonna är den som dragit in mest pengar via turné i år - och mest någon kvinna har gjort någonsin! Miljonerna rullar in fort för Madonna!

8 (-) Mika
We Are Golden är redan en hit. Och kommande singeln "Blame It On The Girls" låter som en ännu större hit!

9 (-) Leona Lweis
Hon fick en megahit med Bleeding Love. Nu är hon tillbaka med en matchande hit "Happy". Kommer bli en mastardont hit över hela världen! Leona kommer även uppträda på VH1 Divas Live 2009, där en viss Paula Abdul har blivit programledare

10 (-) Victoria Beckham
Tror det eller ej, men den fd Spice Girl stjärnan har fått ett jobb, vilket inte bara innebära posa framför kamran. Hon skall agera! I Gossip Girl! Och det är ju än så länge en succé serie, förhoppningsvis blir det änu större när Beckham joinar gänget i rice and famous.

UTElistan - Vecka 37 - Vem är het och vem är iskall?

Lili & Susie

1 (-) Lili & Susie
Oh Mama! Dom kom tillbaka i Melodifestivalen med en låt som nästan bara en gaypublik uppskattar. Den var hittig, men det hjälpte inte, försvann gjorde den från listorna och de små strålkastare som åter var tända runt systrarna, har redan mattats av och snart är dom helt borta - igen.

2 (-) Jessica Andersson
När Melodifestivals ljuset slockarna, så gör även många artister helt. Jessica har inga existerande hits utanför festivalen. Nu är Jessica är hyffsat bra scen artist, så jobb får hon en del i alla fall. Nya singeln är en P4 sömnpiller, trotts den är upptempo. Jessicas Fame är inte speciellt stark just nu.

3 (-) Kändisdjungelns deltagare
Har man ett program som heter kändisdjungeln, så kan man ju förvänta sig a & b kändisar. Men de som medverkar här räcker inte alphabetet till! Thorleifs Torstensson, Mikkey Dee, Karl-Petter Bergvall, Inger Nilsson(Pippi Långstrump!)…rent ut sagt, pinsamt!

4(1) Sandra Dahlberg
Man kan inte påstå att Famce Factory skolan tog fram så många storstjärnor, när man kan sammanfatta att den största från såpan heter Linda Bengtzing. Sandra har varit med i Melodifestivalen i två år, kom til final en av gångerna, men ingen av låtarna blev några större framgångar. I sommras sjöng hon nya singeln på Lotta på Liseberg, nu har videon kommit och utmanande stil…Men det verkar som inte en svensk bryr sig. Total flopp!
Sandra verkar dock vara en helgo tjej!


5.(4) Pernilla Wahlgren
Pernilla skall sammanfatta sin 30åriga karriär med en ego show i Lena Philipsson stil. Skillnaden Lena kan fylla en dubbel cd med hits medans Pernillas får plats på en cd-singel! Om Pernilla skall sälja några biljetter allt måste hon medverka i Melodifestivalen 2010 och då få en framgång. Nanne klarar ju det, men Nanne är kanske mer folklig än Pernilla? Annars får väl polaren Perrelli ställa upp i showen!

6.(3) Charlotte Perrelli
Så tränar du som Charlotte. Perrellis 9 bästa övningar och bästa skönhetsknep. Det är de artiklar som Expressen har med Charlotte. Så är det när man knappt har några hits och man är totalt ute - igen. Då får man hitta på det man kan göra, för att få lite media plats!

7.(2) Chris Brown
Talar ut i Larry King med sin mamma - att är faktiskt en snäll människa även han slog Rihanna gul och blå. I interjuv blev han tillfrågan vad han tyckte om att Oprah Winfrey hade ett samtalsämne som byggde på Rihanna händelserna. Svaret blev då: "I commend Oprah on being like, 'This is a problem,' but it was a slap in my face. I did a lot of stuff for her, like going to Africa and performing for her school. She could have been more helpful, like, 'Okay, I'm going to help both of these people out.'"
Slår man sin flickvän gul och blå, så får man stå för det, speciellt om man har blivit dömd för det. Chris är fortfarande iskall.

8 Hmm Bloggare :)
Så dumt att det blir populärt på Youtube, intelligens befriande värre :)
Mogis.se - Youtube
Amandavardet - Youtube
Och så klart parodin på Amanda: Youtube Tillhör dock inne listan ;)

9 Ali Lohan
Det räcker inte med att Paris Hilton söker bästa vänner via tv, nu skall Lohan 2 försöka på sig en popkarriär via tv, i serien Living Lohan. Patetisk serie!

10 Ensamma mammor Johanna
Denna kvinna är kändiskåt. Och hon tillhör den skalan som är med i SingingBee och andra kvalitets program. Kvinnan har ingenting att komma med…så snart är det över..även för henne. [Ute tips från Stina & Annelie] ;)

Twilight vs True Blood = The Vampire Diaries?

Twilight vs True Blood = The Vampire Diaries?

Vampyr febern fortsätter. Efter otroligt framsgångsrika filmen Twilight och tv-serien True Blood kommer nu mer vampyrer på både bio & tv.
På bio kommer under hösten filmen The Vampire’s Assistant, som verkar vara en ungdomsfilm med många vampyrinslag. Sen fortsätter Twilight sagan med New Moon i November, där det blir mer varulvar denna gången i formen av Jacob Black. Ungdomar och vampyrer trenden kommer nu till tv, serien The Vampire Diaries har precis haft tv-premiär i USA och verkar än så länge fått rätt bra responds. Serien har tagline "About a high school girl torn between two vampire brothers." Se trailerna för New Moon, Assistans och Diaries nedan.
Ingen svensk kanal har köpt in The Vampire Diaries än, men är det en serie du skulle vilja se? och vill du se nya New Moon & The Vampire’s Assistant?

Följ min blogg med bloglovin

Björn Gustafsson blir grillad: Roast på Berns var faktiskt roligt!

Roast

Såg SVTs Grillad tidigare i år. Det var allt annat än roligt. Det var katastrof! Så, när Kanal5 nu försöker sig på samma grej. att grilla en känd person, vara allmänt elaka (på ett kärleksfullt sätt står det i reklamen) så var förväntningarna allt annat än höga. Första gästen var alla våran Björn "What is love" Gustafsson.
Det var elakt, under bältet, rått och minimalt kärleksfullt som de nu hade marknadsfört det med. Men så vet man - det är ju en intern klubb av kollegor, de känner varandra, så då kändes det helt okej oftast ta ut i svängarna.
Men frågan är om det är lika roligt att hårna Pernilla Wahlgren nästa vecka, en kvinna vars hits får plats på en cd singel! Roast var oväntat kul, underhållande, pinsamt och helt enkelt grym underhållning! Så glöm SVTs skitprogram, Kanal5 har lyckats - och de här humoristerna är faktiskt oftast - väldigt roliga!

Björn G

Fakta:

Roast på Berns, är ett tv-program som sänds i Kanal 5 under ledning av Erik Haag (som agerar roastmaster). Programmet hade premiär 7 september 2009. I programmet blir kändisar som Pernilla Wahlgren och Bert Karlsson roastade på Berns salonger i Stockholm av både återkommande komiker (Petra Mede, André Wickström, Magnus Betnér, David Batra) och gästkomiker. Roast på Berns spelades redan in i mars 2009, men sköts upp av Kanal 5 till hösten samma år.

Kommande gäster: Pernilla Wahlgren, Robert Gustafsson, Henrik Schyffert, Bert Karlsson, Felix Herngren, Markoolio & Sofia Wistam.


Filmlista: De bästa VAMPYR filmerna! Från Twilight till Dracula

Vampyrer

Filmlista: Dom bästa VAMPYR filmerna!

01 Interview with the Vampire/En Vampyrs Bekännelser - Betyg * * * * *
En drama thriller med ett gäng talangfulla och kända namn. Tom Cruise, Brad Pitt, Christian Slater, Stephen Rea, Antonio Banderas och debuterande Kristen Dunst. Helt fantastisk rollbesättning med en stark handling efter bästsäljande av Anne Rice. Filmen är påkostad, snyggt gjord, lagom tempo och spännande och samtidigt intressant. En nutida klassiker.

02 Underworld: Evolution - Betyg * * * *
Kate Beckinsale är cool, tuff, läcker och helt underbar! Hon är i samma action cool skara som Sigourney Weaven (Aliens), Linda Hamilton (T2) och Angelina Jolie (Wanted, Laura Croft) redan är. Starka, våldsamma och coola kvinnor. Del två i Underworld serien är mer av allt - och bättre!

03 30 Days Of Night - Betyg * * * *

Den är mörk. Lite dyster och väldigt kall. Vinter och mörker och blodtörstiga, skräckinjagande vampyrer som vill döda precis alla. En mycket bra thriller skräck. Josh Hartnett spelar hjälten Eben och gör ett hyffsat jobb, liksom alla skådespelare runt honom. Läskigt - och underbart! Slutet - en klassiker.

04 Underworld - Betyg * * * *
Hon är cool, snygg och brutal vampyr som blir kär i en varulv. Twilight må har samma tema, men Underworld har något som Twilight inte riktigt har haft - grymt matrix våld!

05 Bram Stoker’s Dracula - Betyg * * * *
Klassiska storyn på nytt. Gary Oldman och Keanu Reeves är bra i rollerna och filmen är konstnärligt snyggt gjord. Vackert och snyggt.

06 Night Watch - Betyg * * * *
Denna ryska film är både mörk, spännande och intressant. Helt klart förvånad när jag sprang på denna filmen. Ryssland kan helt enkelt göra otroligt bra filmer!

07 Day Watch - Betyg * * * *

Night Watchs uppföljare är lika mörk, spännande och fantasifull. Snyggt filmad.

08 From Dusk Till Dawn - Betyg * * * *
Det är våldsamt värre, blodet sprutar, det är tarantino och det är allmänt underhållande!


09 The Lost Boys - Betyg * * * *
En riktig 80-tals klassiker. En ungdomsfilm som mixades med vampyrer. Spännande? Inte speciellt! Underhållande? Ja! Bra skådisar och en härlig rock n roll känsla!

10 Van Helsing - Betyg * * * ½
Wolverine möter Underworld i denna effektfulla action filmen om vampyrer som skall utplånas. Högt tempo och massor av effekter.

11 Twilight - Betyg * * * ½
Hyllad av världens tjejer. Och visst finns det förståelse för det, förbjuden och farlig kärlek i Titanic klass. Böckerna är bra, första filmen lite av en besvikelse. En romantisk ungdomsdrama med lite vampyr action & kärlek. Den är ändå snyggt filmad, baseboll scenen är min favorit scen under 2008. Härlig musik till coola filmscener.

12 Vampire Hunter D - Betyg * * * ½
Filmen är otroligt snyggt gjord! Väldigt effektfulla actionscener, omgivningar och figurer. Väldigt mycket fantasi. Gillar man animerat, och vampyrer, så är detta en klockren film!

13 The Forsaken - Betyg * * * ½
Bra ungdoms thriller, rysar film. Gillar storyn, skådisarna och hela grejen. I Sverige heter filmen Vampires of the Desert

14 Underworld 3 - Betyg * * *
En film om allt som hände innan de två första filmerna. Kate medverkar itne i filmen vilket gör den inte lika instressant. Men visst funkar den helt klart. Sköna varulvs & vampyr scener.

15 Blade: Trinity - Betyg * * *
Samtliga Blade filmer är underhållande matrix vålds action emot vampyrer.

16 Blade II - Betyg * * *
Wesley Snipes vampyr action på hög nivå.

17 Blade - Betyg * * *
Bra action, med lite Matrix feeling.

18 Let The Right One In/Låt Den Rätte Komma In  Betyg * * *
En vampyr utan vassa tänder? Ja det går. Denna drama thriller, som är garanterat bästa svenska vampyr filmen. Den är snyggt filmad och intressant. Kritikerosad över hela världen.

19 Queen of the Damned - Betyg * * *
En Vampyrs Bekännelser var första filmen, så när denna uppföljare kom blev det en djup besvikelse. Men som film, fristående, funkar den helt ok

20 Fright Night / Fright Night Part 2 - Betyg * * *

Ibland så töntig och dålig att den helt enkelt bli rolig, bra och underhållande!

Vilka är dina favoriter?

Följ min blogg med bloglovin

Film: Night at the Museum: Battle of the Smithsonian - Betyg * *

Night at the Museum: Battle of the Smithsonian

Bacardi Betyg 1Bacardi Betyg 1

Action | Adventure | Comedy | Family | Fantasy

Ben Stiller     ...     Larry Daley
Amy Adams    ...     Amelia Earhart
Owen Wilson    ...     Jedediah Smith
Hank Azaria    ...     Kahmunrah / The Thinker / Abe Lincoln
Robin Williams    ...     Teddy Roosevelt

Första filmen var underhållande med alla karaktärer som kom till liv och allt kändes nytt och intressant för vara en lättsam familjefilm med mycket special effekter. Nu är Natt på Museum 2 här och som vanligt är det lite mer, större och så som en uppföljare skall ha. Men filmen känns på sätt och vis helt utan nya idéer. Vi kör en gång till för det blev så bra förra gången. Story är rätt ointressant den här andra gången, den känns helt enkelt tristare och mer att bolaget vill han in lite mer cash. Det går att se den som en söndagsmartiné helt klart. En bättre än första filmen är den inte.P!nk dyker upp på en gigantisk KaraokeUnderbart! P!nk rules! vilken Wiskey röst

Tina Turner släpper ny Live DVD! Firar 50 år som artist! (Fyller 70 år)

Tina Turner New CD/DVD

Hon är verkligen The Queen Of Rock N Roll! Madonna, Britney, Janet, Maria och alla andra, borde kolla in hur man verkligen gör en show, med både professionalism och värme. Hade nöjet att se henne live på Twenty Four Seven världsturnén år 2000 och hon var helt grym på scenen. På skiva faller låtarna lite platt, men live är det en helt annan grej. Det syns att hon verkligen älskar sitt jobb, sin publik och hela upplevelsen med att köra ett fullsatt stadium. Hon fyller snart 70 år (!) och firat 50 år (!) som artist. Det är så otroligt att bara kan bli imponerad.
Så här tyckte Aftonbladet om årets show: Full tryck på Tinas Show! Betyg 4!

Tina live

I pressreleasen ser man följande:

Gelredome TINA TURNER "Tina Live' DVD/CD 2 DISC SET

Released 28th September

2008 saw the Queen of Rock "n" Roll, Tina Turner return to the live circuit and announce the ‘Tina Turner's 50th Anniversary Concert Tour’ much to the delight of her fans. The tour kicked off in Kansas in October 2008 and continued for six months visiting over ten countries in two continents.

Tina performed an astounding ninety shows, repeatedly selling out, with nightly standing ovations. Millions of fans and critics alike were blown away by Tina’s age defying high-octane performances showing that the star has no sign of slowing down at nearly 70 years young. The megastar delivered an energetic, powerful, uncompromised two hour set performing classic hits with incredible musicians, vocalists, dancers and ninjas, supported by stunning production, innovative choreography, spectacular lighting, pyrotechnics and much more.

As Tina finished the final show in Sheffield in May 2009 she said, “I have been overwhelmed, astounded and taken to new heights by the reaction of the thousands of fans who came to see me every night. This has been a tour to remember, to hold dear in my heart and what a way to celebrate my 50 years in the business…to sum up…it’s been super!”

To commemorate this record breaking world tour Parlophone will release the Tina Live DVD on 28th September. The DVD was filmed at GelreDome, Arnhem in Holland in March 2009 where Tina played to an enormous crowd of 70,000 people.

Directed by David Mallet for Serpent Productions, he says, ‘Tina is modest. The credits for her stage career should always have read "staged by Tina Turner". As such it has been a positive pleasure over the years to translate her intentions onto film.”

This breathtaking footage is filmed in HD and mixed in 5.1 surround sound. At over two hours long it features all of her much loved songs including, ‘The Best', 'Private Dancer' and the powerful 'We Don't Need Another Hero'.

Tracklisting as follows:

01. Steamy Windows
02. Typical Male
03. River Deep, Mountain High
04. What You Get Is What You See
05. Better Be Good To Me
06. Acid Queen
07. What's Love Got To Do With It
08. Private Dancer
09. We Don't Need Another Hero
10. Help
11. Let's Stay Together
12. Undercover Agent For The Blues
13. I Can't Stand The Rain
14. Jumping Jack Flash/It's Only Rock N Roll
15. Golden Eye
16. Addicted To Love
17. The Best
18. Proud Mary
19. Nutbush City Limits
20. Be Tender With Me Baby

A Tina Live CD serves as an accompaniment to this visual spectacular. Tracklisting as follows;

01. Steamy Windows
02. River Deep, Mountain High
03. What You Get Is What You Seev
04. Better Be Good To Me
05. What's Love Got To Do With It
06. Private Dancer
07. We Don't Need Another Hero
08. Lets Stay Together
09. Jumpin' Jack Flash
10. It's Only Rock And Roll (But I Like It)
11. Goldeneye
12. Addicted To Love
13. The Best
14. Proud Maryv
15. Nutbush City Limits

What the critics said about the Tina Live tour; “A perfect arena show that delivers both spectacle and triumph... This show offers nothing but her hits, and is all the better for it... Tina has energy and a raw power...and a presence that has always moved audiences.” - SUNDAY TIMES CULTURE

“Tina still has the professionalism, enthusiasm and looks for the task...this show was a culmination of every scrap of stagecraft accumulated in a musical lifetime....still every bit the glamorous but down-to-earth soul mama... The show was a visual banquet full of infectious energy” - FINANCIAL TIMES

"Bursting at the seams with booty-shaking..the climatic finale saw Tina emerge on a contraption lifting her into the bosom of the roaring crowd... Lady T, We salute you! " - DAILY STAR

"Tina proved beyond doubt that she is still simply the best, showing off a great set of pins as she writhed with dancers.." - DAILY MIRROR

"Tina stood like a ship's captain on the prow of a long gantry that swung into the audience as she cheer-led them through Nutbush City Limits" - DAILY EXPRESS

"Costume changes galore, hot dance routines and blistering musicianship.. the tour visits the UK next March and April. Spring chickens Madonna and Kylie take note. This is how to do it." - THE SUNX-factor 2009 - några duktiga sångare!

x factor

Här kommer några som har varit bra hittils:
Se Rozelle Phillip - Auditions 2 (One Night Only) Helgotjej som sjunger riktigt bra denna Jennifer Hudson låten.
Se Jamie Archer - Auditions 2 (Sex On Fire) Otroligt likt Kings Of Leon, grymt!
Se Stacey Soloman - Auditions 1 (What A Wonderful World). Påminner lite om Leona Lewis, men inte riktigt lika bra.
Se Danyl Johnson - Auditions 1 Skön röst
Se Duane Lamonte - Auditions 1 Bra Rnb röst
Se Lucie Jones - Auditions 3 (I will always love you) Vågat val, och helt okej!

Veckans Musik Topp 40 - v.36 - Celebration av Madonna

topp 3

01.(03) Madonna - Celebration [3 week @ nr 1]
02.(--) Paradiso Girls Feat. Lil Jon & Eve - Patron Tequila
03.(--) Leona Lewis - Happy
04.(01) David Guetta feat Akon - Sexy Bitch [1 week @ nr 1]
05.(08) Sugababes - Get Sexy
06.(06) P!nk - Funhouse [7 weeks @ nr 1]
07.(02) Mika - We Are Golden [1 week @ nr 1]
08.(--) BWO - Rise To The Occasion
09.(04) Push Play - Midnight Romeo
10.(05) Mariah Carey - I Want To Know What Love Is
11.(13) Takida - The Things We Owe
12.(--) Nickelback - Never Gonna Be Alone
13.(--) Rob Thomas - Someday
14.(10) Darin - Karma
15.(--) Robbie Williams - Bodies
16.(22) Sean Kingston - Face Drop
17.(09) Jordin Sparks - S O S (Let The Music Play)
18.(12) Kelly Clarkson - Already Gone
19.(--) Carmen & The One Seven - Who Do You Think You Are
20.(07) Jay Sean Feat Lil Wayne - Down
21.(18) Busta Rhymes feat Estelle - World Go Round
22.(14) Jay-J - Body To Body
23.(16) Mary J Blige - Stronger
24.(17) Bowling For Soup - No Hablo Ingles
25.(--) Bon Jovi - We Weren't Born To Follow
26.(--) Boys Like Girls Feat Taylor Swift - Two Is Better Than One
27.(23) Owl City - Fireflies
28.(26) Shinedown - If You Only Knew
29.(29) Kristinia Debarge - Sabotage
30.(11) Rob Thomas - Give Me The Meltdown
31.(15) Britney Spears - Unusual You
32.(40) Aqua - Back To The 80s
33.(21) The Sounds - Beatbox
34.(19) Tokio Hotel - Automatic
35.(32) Beyonce - Sweet Dreams
36.(--) OneRepublic - All The Right Moves
37.(--) Pitbull feat Akon - Shut It Down
38.(35) Mini Viva - Left My Heart In Tokyo
39.(30) Flo Rida Feat Ne-Yo - Be On You
40.(--) La Roux - I'm Not Your Toy


Out:
Basshunter - Every Morning,
Cascada - Evacuate The Dancefloor
Shakira - She Wolf
Lars Winnerbäck - Jag Fåre Liksom Ingen Ordning
Black Eyed Peas - Meet Me Halfway
LMFAO - La La La (On Top Of The World)
Alexandra Burke feat Flo-Rida - Bad Boys
La Roux - Bulletproof
The Saturdays - Forever Is Over
Panic At The Disco - New Perspective
BWO feat. Velvet - Right Here Right Now
Train - Hey Soul Sister

Följ min blogg med bloglovin

INNElistan v 35: Vem är het och vem är iskall?

true blood

1.(7). True Blood

Den hetaste kabeltv serien i USA just nu. Vampyr intrigerna verkar bli en succé över hela världen. Nu efter Canal+ har visat klart säsong ett så har SVT precis börjat sända den heta blodiga erotiska och udda tv-serien

2.(1) Twilight - New Moon (Robert, Kristen, Taylor).
Ny trailer har kommit av New Moon och Twilight febern bara ökar och ökar. Luktar succé längväg. Tredje filmen spelas redan in.

3.(6) Madonna
Nya singeln är en list ettan. Två utsålda Ullevi. Och snart en ny Greatest Hits. Nya videon visar både hennes dotter och hångelscen med sin nya pojkvän - Jesus! Madonna är het!

4.(2) Quentin Tarantino
Hans nya film Inglourious Basterds är hyllad av en enad press. Och nu är han hetare än vanligt. Men så är det ungefär varje gång han kommer med en ny film.

5.(-) Sarah Dawn Finer
Gick direkt in på album listans första plats, nya singeln spelas på RixFm och det ser trotts att det är höst och inte Melodifestival tider, rätt ljus ut för Sarah.

6.(-) Agnes Carlsson
"Release Me" har redan varit en hit i norden och england - nu släpper man singeln i USA och skall lanseras där. Stort!

7.(-) Robbie Williams
Han blev Europas popkung nummer ett. Sen gick det utför och privatlivet var kaos. Nu verkar Robbie skärp till sig och första nya låten kom ut idag. Välkommen tillbaka!

8.(-) Idol
Snart är serien tillbaka och redan nu börjar skriverierna.  Melodifestivalen 2010 har också snegalt på idol och kommer nu ha en femte joker, okänd som får via hemsidan framröstas av svenska folket.

9.(8) Black Eyed Peas
Slår list rekord i USA, 20 veckor har dom nu legat etta på singellistan på Billboard. Inte dåligt! Först låg "Boom boom pow" etta i 12 veckor innan den avlöstes av nya singeln "I gotta feeling" som har toppat i 8 veckor.

10.(4) Avatar
James Cameron följer upp Titanic med en ny sci fi äventyrs rulle Avatar. Trailers släpptes i veckan och fick Apples servar att gå ner. Detta är världens dyraste film med en budget på 250 miljoner. Det kommer bli en hit, som det ser ut nu!

UTElistan - Vecka 36 - Vem är het och vem är iskall?

Sandra D

1. (-) Sandra Dahlberg
Man kan inte påstå att Famce Factory skolan tog fram så många storstjärnor, när man kan sammanfatta att den största från såpan heter Linda Bengtzing. Sandra har varit med i Melodifestivalen i två år, kom til final en av gångerna, men ingen av låtarna blev några större framgångar. I sommras sjöng hon nya singeln på Lotta på Liseberg, nu har videon kommit och utmanande stil…Men det verkar som inte en svensk bryr sig. Total flopp!
Sandra verkar dock vara en helgo tjej!

2.(-) Chris Brown
Talar ut i Larry King med sin mamma - att är faktiskt en snäll människa även han slog Rihanna gul och blå. I interjuv blev han tillfrågan vad han tyckte om att Oprah Winfrey hade ett samtalsämne som byggde på Rihanna händelserna. Svaret blev då: "I commend Oprah on being like, 'This is a problem,' but it was a slap in my face. I did a lot of stuff for her, like going to Africa and performing for her school. She could have been more helpful, like, 'Okay, I'm going to help both of these people out.'"
Slår man sin flickvän gul och blå, så får man stå för det, speciellt om man har blivit dömd för det. Chris är fortfarande iskall.

3.(1) Charlotte Perrelli
Så tränar du som Charlotte. Perrellis 9 bästa övningar och bästa skönhetsknep. Det är de artiklar som Expressen har med Charlotte. Så är det när man knappt har några hits och man är totalt ute - igen. Då får man hitta på det man kan göra, för att få lite media plats!

4.(6) Pernilla Wahlgren
Pernilla skall sammanfatta sin 30åriga karriär med en ego show i Lena Philipsson stil. Skillnaden Lena kan fylla en dubbel cd med hits medans Pernillas får plats på en cd-singel! Om Pernilla skall sälja några biljetter allt måste hon medverka i Melodifestivalen 2010 och då få en framgång. Nanne klarar ju det, men Nanne är kanske mer folklig än Pernilla? Annars får väl polaren Perrelli ställa upp i showen!

6. (9) Paula Abdul
Hon fick för lite lön för vara med i American Idol. Hennes senaste singel var bra, men blev ingen större hit. Just nu är Paula ingenstans. Frågan är om hon får annat tv erbjudande eller om blir lika ute som 1997.

7.(4) Paris hilton
Söker efter en bästa kompis via tv. Patetiskt värre! Ytliga bitchar sloss om att shoppa med Paris.

8.(3) Conrad Murry, Michael Jacksons läkare
Det ser rätt mörkt ut nu för MJs läkare, som ryktas skall bli åtalad för drop av The King Of Pop.

9.(2) Robert Wells
Han är van att dra stor publik i femtiotusen klassen på Ullevi med sin Rhapsody In Rock. Men då hade han stjärnor med sig som Jerry Williams, Jill Johnson & Lena Philipsson. Nu har han bara c-kändisar och det blir därefter. Svikande publiksiffror och det luktar stor flopp lång väg. Så ni som har problem att sova, köp en biljett till Wells, han är bättre än något sömnpiller på Apoteket!

10.(5) Marie Picasso

Hitsen haglar - inte! Totallt ute Marie försöker hålla sig kvar i rampljuset via förnedrings tv.

Nya singeln från Robbie Williams är här!

Robbie


Robbie Williams har varit borta länge nu, så nu är det dax för comeback! Här är nya singeln Bodies
Topp 10: Restauranger i - Majorna!

Majorna mat

01. Marsala
Deras pasta är alltid god, favoriten är Quattro Formaggio. Pasta i härlig gräddsås med flera sorters ost i! Vill man ha något mer i, så går det utmäkrt lägga till kyckling eller halvknaprig Parmaskina. Men det är inte därför Marsala är bäst. Det är deras italienska vedungsbakade pizzor. Tunna, stora och lagom mycket fyllning. Helt otroligt goda. Vet folk som åker över hela stan, eller flera mil utandför stan, bara för att käka en Marsala Pizza. Bäst är deras special pizza med tomat, mozzarella, oxfilé, lök, championer & bearnaisås. Samt Biancaneve som innehåller tomat, ost, creme fraiche, pesto, basilika och lägger extra lite parma skinka. En klar femma!

02. Efessos Taverna
Grekiskt brukar ju alltid vara gott. Men här är det extra gott! Vitlökspotatisen som är till gör att grunden till rätten är fantastisk. Lägg där till det du vill ha. Favoriterna är Cöp Pilic (kycklingspett) och Karisik Izgara (blandat kött från grillen). Men inte förglömma klassikerna Moussaka! Liten mysig lokal, bra service och otrolig god greksik mat.

03. Majornas Krog
Lokalen och inredningen är väl typisk lite nedgången kvarterskrog. Men det gör inte så mycket. Maten är alltid av högkvalité och är rikliga portioner och otroligt gott. File Carmen är facoriten, oxfile, fläskfile, grönsaker, championstyvningssås och en fet men fantastisk bearnaisås tillsammasn med klyftpotatis. Gillar man sådana rätter är denna en ritkig klassiker. Pizzorna är mer standard, men är goda. Lunchen är väldigt lyckad här med.

04. Thai Wok/Phons Thaikök & Kalaya Express
Gillar man thai mat så är Thai Wok på Champans Torg väldigt bra. Många olika rätter där man väljer kyckling, biff, tigerräkor osv själv. Det är alltid fräsht och smakrikt. Kalaya Express håller minst lika god standard med olika goda rätter från asien.

05. Götas
Precis som Marsala har dom väldigt goda italienska pizzor här. Pastan är smakrik. Menyn är dock lite väl tunn. Väldigt schysst uterum nära Mariaplan!

06. Bryggan Kök & Bar
Black and White är en god klassiker. Salladerna är fräsha och maten överlag väldigt god. Dock saknas rätten Oxfilé Provancal som fanns innan, den var en klar femma!

07. Plankan
En trevlig lokal med bra personal och god mat. Mer än så behöver man inte ha ut av en kvarterskrog. Goda förräter och varmrätter. Priserna ligger även på en bra nivå

08. Nikolinas Bar

Trött på McDonalds, Burger King och Max standard hamburgare? Då kan Nikolinas vara et alternativt. Välj mellan 90 och 150grams burgare, men special bröd och massor av grönsaker samt special dressingar. Personer som inte är så förtjust i burhar mat, kan uppskatta dessa burgare som är alltid väldigt goda. Salladburgare finns också (bräd med valfri sallad och tillbehör i), sallader och kebabtallrik.

09. Da Marco
Lokalen är verkligen inget speciellt. Maten är god och vissa pizzor är fantastiska! Uteserveringen på somamren är dock väldigt trevlig.

10. Golden Lee
Kina mat av alltid bra standard. Man får det man beställer, inga överaskningar. Men ibland kan det vara skönt det med.

Det finns så klart en hel del till som jag både har besökt och inte besökt. Man kan sammanfatta att Majorna har många hak - och väldigt många bra sådana!

Melodifestivalen goes Idol!?

Melo Goes Idol

Nästa år kommer det vara minst en ny Marie Lindberg. Dvs en helt ny förmåga, som kommer från ingenstans och blir populär av äldre delen av befolkningen. Vad hände efter den enda hiten? Ingenting. Men det är inte det som är viktigt. TV4 kör sitt Idol program som drar miljon publik och faktiskt skapar en del stjärnor, som även syns sedan i Melodifestivalen, så som Agnes Carlsson, Sebastian Karlsson, Måns Zelmerlöw, Ola och E.M.D. Nu vill Melodifestivals ansvariga få lite av Idol konceptet. Så en femte joker plats har kommit till, utöver dom hemliga jokrar som kommer förgylla tävlingen som vanligt. De har bestämt att folket skall få rösta fram en. Så en folkets kvinna eller man skall vara med och tävla om en plats i Eurovision Song Contest. Dom påbörjade redan denna idé förra året, då artisten var med i Dansbandkampen istället. Precis som då, så kommer denna artist/grupp på mycket media plats, vilket kan kännas lite negativt för dom andra 31 tävlande. Men populäriteten för Melodifestivalen lär inte minska med denna idé, utan kanske tom öka. Vem som helst kan ställa upp som inte har skivkontrakt, spela in en video och vara med och tävla via SVTs hemsida. Tidigare i år kom det ut också att duellerna i deltävlingarna kommer försvinna. Vad tycker du om det nya Melo tänket?

Film: Hayao Miyazaki:Ponyo - Betyg * * *Bacardi Betyg 1Bacardi Betyg 1Bacardi Betyg 1

Animation | Adventure | Family | Fantasy

Cate Blanchett    ...     Gran Mamare (voice: English version)
Noah Lindsey Cyrus    Ponyo (voice: English version) (as Noah Cyrus)
Matt Damon    ...     Koichi (voice: English version)
Tina Fey    ...     Lisa (voice: English version)
Frankie Jonas    ...     Sosuke (voice: English version)
Kurt Knutsson    ...     The Newscaster (voice: English Version)
Cloris Leachman    Yoshie (voice: English version)
Liam Neeson    ...     Fujimoto (voice: English version)
Jennessa Rose    ...     Kumiko (voice: English Version)
Lily Tomlin    ...     Toki (voice: English version)
Betty White    ...     Noriko (voice: English version)

Ponyo har blivit kritikerrosad överallt den har kommit. så försväntingarna var höga, speciellt efter sett mästerverken Spirited Away och Det Levande Slottet. Detaljrikedomen är hög, det animerade är fantastiskt i 2D. Fantasin flödar som alltid extremt mycket från Hayao Miyazaki. Filmen är runt en guldfisk som lever i havet (!) med ett människoansikte (!) istället för fiskutseende. Hon träffar en pojke, blir kär och vill bli människa.
Djupare handling är det inte. Lite som Den Lilla Sjöjungfrun. Filmen är både trevlig och charmig. Men mer är det faktiskt inte. Den når absolut inte till nivåer av Spirited Away, Det Levande Slottet, Princess Mononoke, Nausicaä - Från Vindarnas Dal eller The Casle in The Sky. Alla de filmer har något som Ponyo saknar - en bov, väsen - helt enkelt någon elak figur. Ponyo nosar lite på det, men allt är sockersött. Man kan likna filmen mest med My Neighbour Totoro. Uppskattar man den, så är Ponyo lätt en klassiker också.
Filmen går rätt långsamt fram, men det händer ändå rätt mycket, vilket är rätt vanligt för Hayaos filmer.
En besvikelse, men en trivsam sådan.


På bio nästa år: Smurfarna!

Smurfarna

Columbia Pictures gör just nu en film om dom blå Smurfarna, filmen kommer helt enkelt heta The Smurfs! Den har premiär 17 december 2010.
Filmen spelas in i 3D. Kommer kanske bli underhållande?

Melodifestivalen 2010 - Vara eller inte vara med?

Melo 2010?

Expressen "avslöjade" för ett tag sedan den heta listan av artister som är högaktuella för Melodifestivalen 2010. Bland en långa listan på artister fann vi bla Arash, Darin, Ace of Base, Sven Ingvars och Jerry Williams. Samt Lena Philipsson, Orup och Timbuktu.

Arash har sagt att ville varta med för Sverige nästa år. Pernilla Wahlgren vill göra en ego show ala PH nästa år, så medverkar i Melodifestivalen är ett måste. Expressen skriver: "Dessutom ska såväl Lena Philipsson som Orup också vara diskuterade. Precis som Ace of Base och Europe.

- Allt handlar om låtarna i slutändan. Vi letar alltid efter en mix av stjärnor, stjärnskott och roliga bidrag. Jag stämmer just nu av med alla skivbolag och hur det ser ut tajmingmässigt för artisterna, säger Christer Björkman, tävlingsansvarig."

Jag själv tror att vi behöver en bra mix på schlagerkändisar, andra kändisar med hits, nån comeback och nya heta artister.

Speciellt "het" var inte listan. följande artister hade ändå varit kul att se i Melodifestivalen:

1. Lena Philipsson. Ny hit låt av t ex Max Martin med ett sound som lutar mot en mix på Madonna,Kylie & P!nk refräng. en lite abba samling ala Hung Up?

2. Darin. En låt som är direkt, poprnb som överträffar Step Up, Breathing Your Love.

3. Danny Feat Agnes Carlsson. En stark dancepop låt som blir som the best of dom två. Agnes är ju nu även poppis runt om i Europa.

4. Roxette. Kommer inte hända, men hade varit kul.

5. Orup. En ritkig orup dänga för svenska tävlingen.

6. Melody Club. Om dom kan få till en rikitigt bra låt igen.

7. The Sounds. Kommer inte hända heller men hade varit coolt!

8. E-Type, Dr Alban Feat Velvet. Danspop nostalgi uppdaterad!

9. Amanda Jenssen. Ingen vinnare, men hade säkert blivit succé. Och hon är ju cool!

10. The Ark. Med en mer The Ark hit.

Sen man ju alltid slänga in nån P3 artist typ Lars Winnerbäck, Miss Li, Takida, Mando Diao, Robyn, Moneybrother eller kanske Markus Krunegård? Inte jättetroligt de ställer upp, men det hade gjort tävlingen roligare

Vad tycker du?


MADONNAs nya video är här!Celebration heter Madonna nya singel och video! Kolla in den här!

Topp 50: Dem bästa Fantasy filmerna!

Fantasy Movies

Best Fantasy Movies Top 50!

Wikipedia beskriver Fantasy film så här: Fantasy films are films with fantastic themes, usually involving magic, supernatural events, make-believe creatures, or exotic fantasy worlds. The genre is considered to be distinct from science fiction film and horror film, although the genres do overlap.

Här kommer en lista på mina favorit Fantasy filmer. Dock har jag ej tagit med animerade filmer, då har en egen lista. Se här!


01 Sagan Om Konungens Återkomst - Betyg * * * * *
JRR Tolkiens saga om ringen är helt fantastisk. Och allra bäst är tredje och sista filmen som är storslagen och helt magiskt bra!

02 Sagan Om Dom Två Tornen - Betyg * * * * *
Första filmen bygger upp och förbreder för det stora uppdraget. I tvåan blir det ännu maffigare och storslaget fantasy äventyr. Rollbesättningen är grymt bra.

03 Sagan Om Ringen - Betyg * * * * *
Att ge Braindeads skapare Peter Jackson en monsterbudget visade sig vara ett smart drag. Första filmen är både vacker, harmonsik och spännande. Vi blir välkomnade till Rolkiens värld för första gång på riktig film. Magiskt.

04 Willow - Betyg * * * * *
När jag var liten var denna film något helt fantastiskt. Det var inte så vanligt med påkostade fantasy filmer då. Den är storslagen, charmig, rolig och med mycket fantasy. Willow blev inte lika stor om ET som George Lucas hoppades, men helt klart sevärd kultklassiker från 80-talet.

05 Indiana Jones & De Fördömdas Tempel - Betyg * * * *
Indy är en ogämn film serie. Där första är väldigt bra, tvåan ett härligt äventyr, medans trean är inte lika intressant och fyran skall vi inte ens tala om. Älskade denna som liten, men har fått dra ner betyget ett snäpp, man är ju inte tio år längre.

06 Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest - Betyg * * * *
örsta filmen kanske har mest kvalitéer. Men det är mer av allt i tvåan. Mer effekter, mer action och mer Johnny Depp.

07 Pirates of the Caribbean: At World's End  - Betyg * * * *
Massor av effekter och knasigheter, men denna gång blir det lite för mycket Johnny Depp.

08 Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl - Betyg * * * *
Första filmen bjöd på härlig blanding av piratfilm och övernaturliga element.

09 Harry Potter and the Order of the Phoenix - Betyg * * * *
Harry Potter blir bättre och bättre för varje film, undantaget Halvblodprinsen. Mörkare, äldre och mer intressant.

10 Harry Potter and the Prisoner of Azkaban  - Betyg * * * *
Den näst bästa Potter filmen hittils. Mörkare och bättre än första.

11 Night Watch - Betyg * * * *
Denna ryska film är både mörk, spännande och intressant. Helt klart förvånad när jag sprang på denna filmen. Ryssland kan helt enkelt göra otroligt bra filmer!

12 Underworld 2 - Betyg * * * *
Mer action, mer vampyrer, varulvar och matrix våld. Och en stark kvinna i huvudrollen - inte helt fel!

13 Underworld  - Betyg * * * *
Hon är cool, snygg och brutal vampyr som blir kär i en varulv. Twilight må har samma tema, men Underworld har något som Twilight inte riktigt har haft - grymt matrix våld!

14 Day Watch - Betyg * * * *
Night Watchs uppföljare är lika mörk, spännande och fantasifull. Snyggt filmad.

15 Jakten På Den Försvunna Skatten - Betyg * * * *
Indiana Jones första äventyr är en klassiker. Övernaturliga krafter och äventyr på hög nivå.

16 Prince Caspian (Narnia) - Betyg * * * *
Glömde nästan bort Narnia helt. Andra filmen är mer vuxen, mer effekter, mer fantasy figurer och mer av allt.

17 Pan's Labyrinth - Betyg * * * *
Denna fantasifulla film är ett konstnärligt mästerverk. Snygg, cool, gripande - i ett

18 Harry Potter and the Goblet of Fire - Betyg * * * ½
Harry Potter och hans vänner har gemn kvalité överlag med bra ksådisar, grymma effekter och bra story.

19 Harry Potter & the Chamber Of Secrets - Betyg * * * ½
Härlig fantasy värld med bra skådespelare.

20 Van Helsing - Betyg * * * ½
Wolverine möter Underworld i denna effektfulla action filmen om vampyrer som skall utplånas. Högt tempo och massor av effekter.

21 Big Fish - Betyg * * * ½
Fantasydrama, som är både charmig och gripande och intressant. Stark film.

22 Sturdust - Betyg * * * ½
Först när jag såg den tyckte jag den inte var nått speciellt. Men Stardust är charmig, lättsam, fantasifull och är en film man enkelt och se flera gånger och bli underhållen varje gång. Bra rollinsatser av bla Robert De Niro.

23 The Lion, the Witch and the Wardrobe (Narnia) - Betyg * * *
Hela storyn var redan känd via böcker jag läst och tecknad film och tv-serie. Men ändå intressant att se. Charmig. Men liten besvikelse var det ändå.

24 Harry Potter and the Philosopher's Stone  - Betyg * * *
Barnvänligt värre. Men så är det första filmen också. Det börjar bra här - men sen blir det bara bättre.

25 The League Of Extraordinary Gentlemen - Betyg * * *
Underskattad film med Sean Connery i sitt esse. Det är effektfullt, fantasifullt och underhållande.

26 Blade: Trinity - Betyg * * *
Samtliga Blade filmer är underhållande matrix vålds action emot vampyrer.

27 Merlin - Betyg * * *
Denna tv-film är väldigt lång. Men samtidigt väldig välspelad och hyffsade effekter. Bästa filmen om Merlin.

28 Underworld 3 - Betyg * * *
Handlingen utspelar sig innan de två första filmerna. Filmen är bra, men inte lika bra som de två första.

29 The Forbidden Kingdom - Betyg * * *
Snyggt gjord och effekfulla actionscener.

30 The Mummy - Betyg * * *
Indiana Jones känsla med töntig hjälte men bra effekter

31 The Mummy Returns - Betyg * * *
Håller samma nivå som första Mummy.

32 The Neverending Story - Betyg * * *
Klassik bok och story. Filmen är barnvänlig och trevlig.

33 Indiana Jones and the Last Crusade - Betyg * * *
Indy äventyr är alltid underhållande, även denna tredje gång som bjuder på Sean Connery som indys farsa

34 Harry Potter and the Half-Blood Prince - Betyg * * *
Mörkare och mörkare tider för Potter. För mycket prat drar ner betyget.

35 Ever After - Betyg * * *
Romantiskt och vackert. Lättsam film att se om.

36 Highlander - Betyg * * *
Klassikt äventyr action.

37 Hocus Pocus - Betyg * * *
Barnvänligt och roligt med Bette Miller. Underhållande häxfilm.

38 City of Ember - Betyg * * *
Underhållande tonårsfilm och människor som bor i en stad under marken.

39 Legend - Betyg * * *
Klassisk saga med Tom Cruise. Var bra då, kanske mindre bra idag.

40 Dragonheart - Betyg * * *
Hyffsad drakfilm som är bättre än senare års Eragon.

41 Hook - Betyg * * *
Stevn Speilberg och en halv armé storkändisar. Hjälpte inte göra denna film fantastisk som den borde vara.

42 The Neverending Story 2 - Betyg * * *
Söt och charmerande barnfilm.

43 Big Trouble in Little China - Betyg * * *
Full frulle med Kurt Russell i en underhållande sopa.

44 Spiderwick - Betyg * * *
Hyffad story och film.

45 The Seeker: The Dark is Rising - Betyg * * *
Hyffsad film, men man glömmer bort den rätt fort.

46 Inkheart - Betyg * * *
Lite av en besvikelse när det gäller storfilmer, men den funkar ändå.

47 The Golden Compass - Betyg * * *
Snygga effekter och Kidman är grym i filmen. Men man bryr sig inte så mycket om rollfigurerna, vilket är ett misslyckande.

48 The 10th Kingdom - Betyg * * *
En miniserie som pågår i massa timmar. Hade den kortas ner hade det fungerat bättre. Underhållande och lättsam.

49 Earthsea - Betyg * * *
Böckerna minns jag som fantastiska, av Ursula Le Guin. Nästa lika bra som Belgarion böckerna av David Eddings. Men tv-fimen håller inte måttet. Det kunde blivit en Sagan om ringen-light, eller i alla fall en Narnia. Men det blev mindre påkostat och mindre instressant.

50 Peter Pan - Betyg * * *
Spelfilmen är charmig och fantasifull. En lättsam film.

Musik: Singelcovern på Agnes USA singel "Release Me"

agnes usa singel

Låten är släppt till klubbarna i USA samt nyligen till Mainstream Top 40 radio (AllAccess.com). Label är Interscope. Vi hoppas det blir en minst lika stor hit i staterna om i England! Hon har ju en del bra låtar - och har utseendet med sig! Anders Hansson är en grym producent! Har verkligen lyckats med BWO, Agnes & Lena Philipsson.

SongOfTheDay: Rise To The Occasion by BWOBodies Without Organs, BWO är nog den grupp i Sverige som har haft flest radiohits dom fem senaste åren. Och här kommer en till! Det är min favorit på senaste plattan. Förhoppningsvis kommer någon grym remix på låten också. Gillar att det är en tjej som sjunger en slinga i låten med, men det är nog inte Velvet denna gången på på England singeln. BWO gör ju oftast småroliga videor, denna är väl en av dom snyggare. Vilken är din favorit låt med BWO?