INNElistan v 35: Vem är het och vem är iskall?

true blood

1.(7). True Blood

Den hetaste kabeltv serien i USA just nu. Vampyr intrigerna verkar bli en succé över hela världen. Nu efter Canal+ har visat klart säsong ett så har SVT precis börjat sända den heta blodiga erotiska och udda tv-serien

2.(1) Twilight - New Moon (Robert, Kristen, Taylor).
Ny trailer har kommit av New Moon och Twilight febern bara ökar och ökar. Luktar succé längväg. Tredje filmen spelas redan in.

3.(6) Madonna
Nya singeln är en list ettan. Två utsålda Ullevi. Och snart en ny Greatest Hits. Nya videon visar både hennes dotter och hångelscen med sin nya pojkvän - Jesus! Madonna är het!

4.(2) Quentin Tarantino
Hans nya film Inglourious Basterds är hyllad av en enad press. Och nu är han hetare än vanligt. Men så är det ungefär varje gång han kommer med en ny film.

5.(-) Sarah Dawn Finer
Gick direkt in på album listans första plats, nya singeln spelas på RixFm och det ser trotts att det är höst och inte Melodifestival tider, rätt ljus ut för Sarah.

6.(-) Agnes Carlsson
"Release Me" har redan varit en hit i norden och england - nu släpper man singeln i USA och skall lanseras där. Stort!

7.(-) Robbie Williams
Han blev Europas popkung nummer ett. Sen gick det utför och privatlivet var kaos. Nu verkar Robbie skärp till sig och första nya låten kom ut idag. Välkommen tillbaka!

8.(-) Idol
Snart är serien tillbaka och redan nu börjar skriverierna.  Melodifestivalen 2010 har också snegalt på idol och kommer nu ha en femte joker, okänd som får via hemsidan framröstas av svenska folket.

9.(8) Black Eyed Peas
Slår list rekord i USA, 20 veckor har dom nu legat etta på singellistan på Billboard. Inte dåligt! Först låg "Boom boom pow" etta i 12 veckor innan den avlöstes av nya singeln "I gotta feeling" som har toppat i 8 veckor.

10.(4) Avatar
James Cameron följer upp Titanic med en ny sci fi äventyrs rulle Avatar. Trailers släpptes i veckan och fick Apples servar att gå ner. Detta är världens dyraste film med en budget på 250 miljoner. Det kommer bli en hit, som det ser ut nu!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback