INNElistan v 38: Vem är het och vem är iskall?

The Vampire Diaries

1 (-) The Vampire Diaries
Tv-serien hade premiär förra veckan och blev en stor tittarsuccé för tv bolaget. En blanding mellan succérna Twilight och True Blood verkar det bli en given succé. Av producenten bakom Dawsons Creek - nu då med lite mer blod, bett och skräck!

2 (3) Twilight - New Moon (Robert, Kristen, Taylor).
Febern runt nästan alla skådisarna i New Moon är väldigt hög - i media och på internet. Ett fenomen som säljer böcker i mängder, filmer blir succér och tom dockor av karaktärerna finns!

3 (1) Idol 2009 + Anders Bagge
Idol har dragit igång i TV4 och är redan en dundersuccé, över en miljon svenskar har kollat på Idol varje dag. För se hemskt dåliga och bra talanger. Idol komemr förmodligen vaksa fram en del stjärnor och en hel del udda typer man kan skratta åt. Men den som lyser allra mest är juryns Anders Bagge! Kan bli en skönare gubbe? Han gör succé och Aftonbladets läsare vill att han skall få en egen TV show! Med all rättvisa - ge han en nu!

4 (2) Roast

Kanal 5 lyckas med det som SVT misslyckades helt med i våras. Att grilla kändisar med elak humor. Femman drog igång i veckan Roast. Det var både elakt, underhållande och väldigt roligt. SVTs Grillad blev totalsågad av tv-tittarna, medans Roast blev hyllat. Pernilla var andra gästen, och det var roligt oftast ändå.

5 (-)  Pernilla Wahlgren
Ibland händer det att man lämnar utelistan och går direkt på innelistan. Och nu har det hänt igen. Pernilla var med i Roast och parodin och ekelheterna haglade om hennes obefitnliga karriär och mediakåthet. Men rakryggad stod hon: imrogon har alla glömt vilka ni är, men jag kommer finnas kvar! Klockrent! Så första gången, all heder till Pernilla!

6 (-) P!nk
Pink gjorde ett grymt framträdande på VMA´s på MTV. Därefter var hon med i Mordning show i USA och sjöng Please Dont Leave Me samt tyckte till om Kanye West och kallade han ett riktigt dumhuvud. Hon fick stor responds på internet, där allmänheten höll med och prisade henne för hennes uppriktighet. Samtidigt klättrar "Funhouse" på listorna och världsturnén fortsätter nu i USA.

7 (-) Michal Jackson
Tillbaka på innelistan trotts sin borttgång. Madonnas stora hyllningstal & Janet Jacksons grymma framtädande på MTV galan till hyllning till The king of pop. Samtidigt släppes första trailern till biofilmen om "This is it" showen som aldrig blev av. Och ryktas om den hemliga singeln kommer släppas.

8 (-) Taylor Swift
Hon vann priset för bästa kvinnliga video på MTV galan, blev utsatt av en egotrippad Kanye West och fick hela kändiskåren och allmänheten på sin sida. Mycket Love till Taylor denna vecka.

9 (-) Patrick Swayze
Outsiders. Dirty Dancing. Road House. Point Break. Ghost. Denne populära skådis har nu lämnat livet, och vi får hoppas det är som slutet av filmen Ghost.

10 (-) President Obama
Han har varit i David Lettermans show i veckan. Han kommenterade Kanye West/Taylor Swift händelsen, kallade Kanye "a Jackass"!


Kommentarer
Anso säger:

Instämmer ang. VMA

2009-09-17 | 16:21:25
Bloggadress: http://pyttefin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback