Nästan helt alkoholfri helg

pictus

Då var ännu en helg över - och den var nästan alkoholfri förutom några Bacardi:s. Inget festande allså! Umgick med Conny & Johan. Det blev sväng till Ikea & diverse andra affärer, filmkvällar o käka middag ute osv. Verkligen väldigt soft o gött!

Brukar inte skriva så mycket om mitt jobb på bloggen, men kan nämna att det rullar på bra, mycket införande projekt och nya kunder nu. Så just den biten är det fullt upp med möten, information osv. Kul! Linda skrev på Facebook att hon på Onsdag skall säga upp sig, så lycka till Linda på nya äventyr!

Denna veckan blir det dock lite festligheter, Per har sin födelsedags fest på Fredag, det skall bli kul! Sen är det dags att beställa resa via Apollo, Fritidsresor, Ving eller nån av de andra. Turkiet, Grekland, nått annat?

Idag blir det att köpa lite växter till Akvariet, som är mer eller mindre växtfritt nu...Gjorde ordnign det igår, tömde ut ca 400 liter vatten.....Funderar på byta ner mig till ett mindre akvarie, får se hur det blir med den saken.
Har inte så mycket fiskar kvar heller, har inte köpt fiskar på väldigt länge. Pictus malar, Svarthaj o Cikler är OLD förutom dom som ungar som har kommit under årens lopp.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback