INNElistan v 33 - Vem är het & vem är iskall?

saade


INNElistan v 33

1. Eric Saade
Manboy, Break Of Dawn & Masqurade. Darin, Ola Svensson, EMD, Idol-Erik, Måns Zelmerlöw…ja dom är rätt många som sloss om samma publik, och årets vinnare är Eric Saade. Hitsen avlöser varandra, tjejerna skriker och Eric har haft succé turné i sommar. Bara att säga grattis, ta vara på det så länge det varar - svårt att hålla sig kvar på topp!

2. (-) Iphone
Den nya Iphone 4 är här - så klart redan en succé. Verkar bara vara HTC som ens är i närheten, i alla fall på svenska marknaden. Apple is tha shit!

3. (-) Eminem
Vilken comeback! Första singel blev etta i USA (Not Afraid). Nya plattan blev också etta. Sen kom singel nummer två med Rihanna. Eminem är störst igen i hophop världen!

4. (-) Alexander Skarsgård
Han har gjort flera framgångsrika filmroller. Fler är på väg. Men det är i True Blood han har blivit en stora och populära skådespelaren i USA. De flesta tv tittarna vet nu vem Alexander är.

5. (5) Robyn
Hon gjorde succé med första skivan för året. "Daning on my own" blev en stor hit i Sverige och delar av Europa, den har precis släppts till radio i USA och hon har framträtt hos David Letterman, medans nästa singel är på väg in och nästa Body Talk skiva - som innehåller en duett med Snopp Dogg, coolt! Hon är även hyllad i internationell press!

6.(-) Sylvester Stallone & co
Sly Stallones senaste film drar ihop ett gäng stora 80 & 90-tals action hjältar. Det doftar tuff klassiks 80tals action, med flera stora skådisar. Och det är en succé! Kommer Van Damme och Steven Seagal vara med i uppföljaren?

7.(-) Inception
Leo DiCaprios film är en dundersuccé över hela världen, och kritikerna har varit lyriska.

8. (-) Fanta & Rosé
Drinken har funnits länge, men i år kom en youtube hit låt som hette just så, 1-2-3 Fanta & Rosé och att dricka denna sommardrink har spridigt sig som en eld över Sverige. Helt klart en succé!

9. (10) Darin
Darin har redan haft tre hits i år och nya plattan är på g. Det går fortfarande bra för Sveriges mini Michael Jackson.

10. (1) Twilight Saga: Eclipse
Senaste filmen gjorde succé över hela världen, mycket skriverier runt skådespelarna, men det börja sagta men säkert minska nu. Parodifilm kommer snart på bio - Vampirte suck, bara en sån sak visar hur stort Twilight har blivit.

Bubblare: Uffe Balla Balla - succé på Tv:s Talang och större succé på youtube.

Håller du med, eller vem tycker du är het just nu?

Kommentarer
ShadyBoy säger:

Nice Blogg. :D

2010-08-20 | 22:46:10
Bloggadress: http://justshady.com/
Rockbjörnen Crew säger:

Okej, ser att du tycker att Eric Saade slår Ola... MEN... visste du att Ola ger en unik akustisk livespelning på Live-Löpet ikväll? Live-Löpet kan liknas vid en digital festival med kortare webbspelningar som inleddes av Mando Diao förra veckan. Konserterna streamas live genom en virtuell scen där publiken kan chatta med sina vänner genom Facebook connect, önska en låt, applådera mm. Det bästa är att artisten kan följa denna interaktion live från scenen och kommentera tillbaka till publiken.Olas spelning börjar ikväll kl 20:55, insläppet öppnar 20:45. Biljetter bokas utan kostnad här: http://livelopet.aftonbladet.seAndra artister som kommer att uppträda är Robyn och Anna Bergendahl

2010-08-23 | 15:56:38
Bloggadress: http://livelopet.aftonbladet.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback