Film: Monsters - Betyg -

Monsters

bacardi noll ikon

Drama | Sci-Fi | Thriller

Whitney Able     ...     Samantha Wynden
Scoot McNairy     ...     Andrew Kaulder

Handling: För sex år sedan upptäckte NASA möjligheten att främmande liv finns i vårt solsystem. En sond lanserades för att samla in prover, men kraschade vid återinträde över Centralamerika. Strax efter började nytt livsformer dyka upp, och hälften av Mexiko blir i karantän som ett smittat område. Idag, den amerikanska och mexikanska militären fortfarande kämpar för att hålla inne "varelserna "...... Vår berättelse börjar när en amerikansk journalist går med på att eskortera en skakad turist genom den infekterade zonen i Mexiko till säkerheten för den amerikanska gränsen

Som ni kanske förstår är det två huvudpersoner och man får följa dessa genom ett grått och deprimerade miljöer. Detta är en lågbudget, så filmskaparna skall väl ha kredd att klara av att göra sci fi drama av nästan ingen budget alls.

Men det hjälper inte när man som filmtittare ser på detta sega och ointressanta drama. Titeln "Monsters" är rätt missvisande, visst finns det lite Aliens, men det är nästan obeftliga. Dom är knappt med i filmen.

Huvudrollsinhavarna är inte bara dåliga skådespelare, dom är så ointressanta och irriterande jobbiga, att man inte står ut med dom. Man önskar att dom dör, fort!

Filmen är bland det segaste jag någonsin sett, den får filmen "The Road" att vara en actionfilm.

Det är inte spännande. Det är bara grått och trist. Konstnärligt? nä inte det heller. Alienromantik? Detta är kanske årets sämsta film.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback