Film: Killers - Betyg * * *

Killers


bacardi ikonbacardi ikonbacardi ikon

Action | Comedy | Romance | Thriller


Ashton Kutcher    ...     Spencer Aimes
Katherine Heigl    ...     Jen Kornfeldt
Tom Selleck    ...     Mr. Kornfeldt
Catherine O'Hara    Mrs. Kornfeldt
Katheryn Winnick    Vivian
Kevin Sussman    ...     Mac Bailey
Lisa Ann Walter    ...     Olivia Brooks

En oåtkomlig mördare har gett upp sin brottsliga karriär efter att ha gift sig med sin drömkvinna. Hans hustru har ingen kännedom om hans förflutna, tills de upptäcker att någon är ute efter honom, och att deras närmaste vänner och grannar kan vara de hyrda lönnmördarna.

Vi har sett storyn tidigare, True Lies är en skön actionkomedi med Arnold Schwarzenegger och Jamie Lee Curtis som hemliga agenter, som de har hållt hemligt ifrån varandra. I våras kom även The Bounty Hunter med Jennifer Aniston, som är i ungefär samma klass som Killers. Det kommer snart en yttligare film i samma stil, Knight & Day med Tom Cruise. Precis som True Lies så har Killers tagit en heldel insperation från James Bond. Filmen börjar på franska riviäran, härlig miljö, snygga bilder, lyx och allmänt exotiskt.

Jennifer är på lyxsemester med sina föräldrar , hon träffar Spencer, en hemlig agent, han berättar för henne om vad han är, men då sover hon, så hon vet ingeting. Han väljer att sluta jobba som agent och de lever lyckliga i alla sina dagar som ett normalt par…..men så kommer hans tidigare liv ikapp honom….

Inte speciellt orginell historia. Det är en tradionell action-komedi-romantisk historia, Ashton Kutcher fungerar bra som player/killer, Katherine Heigl är också helt okej som flickvännen. De har blivit sågade av en enad press, jag vill inte gå så långt, tycker dom fungerar okej helt enkelt.

Bäst i filmen är dock Jennifers föräldrar, en skön Tom Selleck och en härligt alkoholiserad morsa spelad av Catherine O'Hara. Filmen är underhållande, smårolig och actionscenerna är helt okej. Det är väldigt lättsamt. Det är ingen kvalitetsfilm direkt, men underhållande för stunden.


Kommentarer
Aficionadon säger:

Killers var faktiskt sevärd. Jag är inget fan av Kutcher eller Heigl, men jag var tvungen att se den pga Tom Selleck, som jag är ett stort fan av. Inte ofta man ser honom på bio, direkt. Blir ett köp på DVD!

2010-08-09 | 03:09:39
Bloggadress: http://aficionadon.blogg.se/
BacardiBoY säger:

då verkar vi tycka rätt lika då :D

2010-08-09 | 10:18:23
Bloggadress: http://bacardiboy.blogg.se/
Erik säger:

En helt klart sevärd film. Riktigt rolig.

2010-08-15 | 09:51:38
Bloggadress: http://www.filmkritikerna.se/killers

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback