24 - bästa serien någonsin?

24

När första säsongen var aktuell var jag som klistrad frömför tv:n. Den var så enormt spännande och välgjord. Började se säsong 2, sen slutade jag helt av någon anledning. Sen blev det för mycket man missat, så det var ingen idé kändes det som. Senaste veckorna har jag och en kompis börja se Säsong 6 av 24, för at se, om det nu huvudtaget går hoppa in så efter så lång tid. Det gick, och den var minst lika bra som jag mindes den. Visst Jack Bauer klarar sig ju alltid. 24 är mer spännande än de flesta action thriller filmerna. Överlag är skådespelar insatserna grymma och storyn är på högvarv med flera spännande storys/öden samtidigt.
När säsong 6 är klar, kanske det blir 2, 3, 4, 5....eller så blir det fortsättningen på 7-8.

Ser du på 24? Vilken säsong är bäst?

Kommentarer
Lina säger:

Jag tyckte med att första säsongen var super bra, men såg endast 2-3 avsnitt av den andra. Det kändes som om att serien började om på nytt. Samma sak om igen typ. Så den serien la jag ner och har inte återupptagit den.BTW, du får dra ner storleken på dina youtube klipp. De är för stora för "text rutan".

2010-06-09 | 08:30:24
Bloggadress: http://afreaklikeme.blogg.se/
BacardiBoy säger:

Det är nog sant, terrordåden och intrigerna och komplotterna mot usa, president osv förtsätter, men spännande är det :)Youtube, skall tänka på detta! Tack för din kommentar!

2010-06-09 | 09:26:20
Bloggadress: http://bacardiboy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback