Film: I Min Vildaste Fantasi/She's Out of My League - Betyg * * *

She's Out of My League

bacardi ikonbacardi ikonbacardi ikon

Comedy | Romance

Jay Baruchel    ...     Kirk
Alice Eve    ...     Molly
T.J. Miller    ...     Stainer
Mike Vogel    ...     Jack
Nate Torrence    ...     Devon
Lindsay Sloane    ...     Marnie
Kyle Bornheimer    ...     Dylan

Handling: Kirk Kettner är i tjugoårsåldern och arbetar som säkerhetsvakt på flygplatsen i Pittsburgh. Han hänger fortfarande mest med sina gymnasiepolare samt arbetskamraterna Jack, Stainer och Devon. Samtidigt drömmer han om att få tillbaks sitt ex, Marnie som dock gått vidare för länge sedan. Kirk verkar ha nöjt sig med att upprätthålla detta status quo i livet ? tills den dag Molly svischar igenom hans säkerhetskontroll och glömmer sin mobiltelefon. Molly är smart, sofistikerad ? och sagolikt snygg. I en annan liga än Kirk, helt enkelt. När Kirk är vänlig nog att söka upp Molly och återlämna hennes telefon erbjuder hon sig att återgälda honom med ett par hockeybiljetter. Han accepterar, utan att för en sekund tänka att han just blivit utbjuden på en date av sin drömtjej.

Hyffsat okomlicerad handling helt klart. Dock blir det ingen American Pie humor, utan den känns på nått sätt inte lika låg, även det finns underbältet humor även i denna film. Skådeseplar insatserna funkar, inget att klaga på eller hylla för den delen. Jay:s röst kan säkert störa vissa, då den är lite speciell. Hon kommer medverka i The Sorcerer´s Apprentice i sommar och har redan medverkar i Draktränaren och Tropic Thunder. Alice Eve passar bra som den snygga tjejen, hon kan även synas i Sex & The City 2.

Filmen är lätttsam, enkel, förutsägbar. Men ändå är den underhållande, kompisgänget runt Kirk är småroliga mest hela tiden. Så vill ud se en lättsam ungdomskomedi, fungerar "She`s Out Of My League" bra.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback