Film: The Book of Eli - Betyg * *

book of eli

bacardi ikonbacardi ikon

Action | Adventure | Drama | Thriller | Western

Denzel Washington    Eli
Gary Oldman    ...     Carnegie
Mila Kunis    ...     Solara
Ray Stevenson    ...     Redridge
Jennifer Beals    ...     Claudia

Handling: En ensam man kämpar sig genom ett postapokalyptiskt Amerika för att skydda en helig bok som innehåller hemligheten som ska rädda mänskligheten.

Det var väldigt kort sammanfattat, men ändå en sammanfattning som säger allt om filmen. Fär mycket mer än så är det inte. Precis som dramat The Roud/Vägen så är det en framtid som består var en mycket dyster ton, både i filmen få färger, och i hela omgivningen. Som en Mad Max med extra mycket grått och dysterhet. Filmen går långsamt fram, ungefär så som en del western filmer gjorde förr. Den blir bitvis tråkig och man undrar när filmen kommer igång. De action scener som finns är snyggt gjorde, effektiva. Skådespelarna gör samtliga bra insatser, med en stark Danzel Washington i spetsen. Handlingen är godkänd, men inte mcket mer. Blir aldrig lika bra som Will Smiths domedagsfilm I Am Legend, men den är bättre än The Road.

Trotts goda insatser både framför och bakom kamran, så håller inte filmen intresset igång. När filmen är slut är det mest ett "jaha, det var det, det".


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback