INNElistan - V. 29: Vem är het och vem är iskall?

Eclipse gänget

eclipse

INNElistan - V. 29: Vem är het och vem är iskall?

1 Twilight Saga: Eclipse
Robert Pattinson, Kristen Stewart och Taylor Lautner är filmvärldens mest omrkivna skådespelare. Twilight febern har ökat igen, 9000 svenska tjejer var på Hovet och skrek i måndags när "Belle" och "Jacob" entrade scenen. MTV Movie Awards blev en hyllning till trion och publiken blev galen fort namnen nämndes eller någon bild på dom kom upp. Det är en galen succé!

2 Victoria & Daniel
Ingen har väl missat att de gifte sig i helgen. Hetare än så här kan nog inte kungafamiljen bli. 2.9 miljoner svenskar såg brölloppet på tv. Grattis!

3 Lady Gaga
Denna kvinna ger sig inte. Hit efter hit kommer. Säljer fortfarande massor av skivor, gör succé turné och videorna blir populära. Inget går fel för Lady Gaga

4 Eric Saade
Han slog stort igenom i Melodifestivalen med "Manboy", debutskivan har sålt guld och ny hit på g. Han sommarturné fick bra recensioner och tjejerna skriker sig hesa av bara synen av Saade. Så EMD, Måns Zelmerlöw och Ola - se upp - det är en ny kille i stan.

5 Robyn
Hon har haft två succé singlar redan i vår/sommar. Hennes nya platta ligger högt på listorna över Europa. Hennes senaste singel ligger topp 10 i England. Hon är ute på turné med Kelis. Det går helt enkelt väldigt bra för Robyn.

6 Toy Story 3
Gjorde dundersuccé första biohelgen i USA. Den kan bli en av årets största filmer!

7 Lena
Hon vann Eurovision Song Contest, och nu är "Sattelite" en hit. Grattis. Frågan är - one hit wonder ala Alexander Ryback?

8 P!nk
I Sverige har hon en hit med "Funhouse", i USA med "Glitter in the air", i Europa säljer hon ut areonor med sin sommar turné. P!nk är helt enkelt het.

9 The Last Airbender
Hypen är nu hög, marknadsföringen i USA stor och redan nu luktar det succé för Avatar serien som bara blev "The Last Airbender".

10 Darin
Succé med Melodifestivallåten och succé igen med Bröllopslåten. Det går bra för Darin. I höst kommer nya plattan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback