Jackson göra The Hobbit?

ringen

Minns du Bad Taste? Eller kanske Braindead? Hejdlöst härliga b-splatter filmer av en viss Peter Jackson. New Line Cinema gav inte Steven eller Lucas Sagan Om Ringen. De gav den till Jackson. Snacka om attt han förvånade många och gjorde ett fantastiskt jobb och skapade de bästa Fantasy filmerna någonsin!

Aftonbladet skriver:

"Han skapade filmversionen av ”Sagan om ringen”-trilogin. Men filmerna om Bilbo skulle Peter Jackson bara producera. Nu uppges succéregissören ändå vara aktuell för att även regissera de två planerade ”The hobbit”-filmerna, skriver Entertainment Weekly.

Efter att Guillermo del Toro hoppade av som filmernas regissör för snart en månad sen har filmbolagen bakom jättesatsningen förhandlat med Jackson.

Men produktionen är fortfarande mycket osäker, inte minst för att Peter Jackson mycket väl kan vara för dyr som regissör."


Guillermo del Toro är dutkig och hade säkert även han gjort ett bra jobb, men jag tror Peter Jackson är den rätte mannen för The Hobbit x 2. Det är de filmerna jag ser mest fram emot av alla filmer, så hoppas nu den verkligen blir av!

Vem tycker du skall göra The Hobbit?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback