Privat: Vänner <3

friendship

Ibland blir det så att man träffar vissa vänner för lite. Det beror på omstädigheter med mycket som händer i ens liv, det kan vara jobb, förhållanden, problem, eller man har fullt upp med andra sakar som inte korsar andra vänner väg. Mycket beror på lathet. Sen går vissa saker i perioder, man umgås mycket med utpekade personer, sen blir det mindre, och sen kanske mer igen. Livet går ju i cirklar, eller som jag brukar säga till Jessica - Life is rollercoster, you gotta ride it!

Skriver ju inte så mycket privat på denna blogg, men tänkte ialla fall skriva lite nu, om detta ämnet. Har man tid för alla? Har man tid för sig själv? Man skall hinna så mycket?
För egen del, blir det för mig, jag träffar de kompisar som festar, för det är ett socialsammanhang jag helt enkelt älskar. Sen kan det bli för mycket av det med, men det är väldigt kul. Vi var ett stort gäng till London i våras, väldigt kul. Men de personer som inte korsar "festen" så mycket, faller lite bort tyvärr. Vilket man borde göra något åt.

Imorgon kommer Jessica hit, det skall bli hur kul som helst, tre månader sedan vi träffades senast i Falkenberg. Det är inte så lång tid och vi håller ju telefonkontakt varje vecka.
Mari har varit borta ett år utomlands, glad att vi fick in en fika dejt och en update på livet. Mer sånt i sommar!
Fd grannen PO avbokade nyårsfirandet och åkte upp till Stockholm typ samma dag, och där stannade han. Från att umgåtts typ jämt till knappt ett samtal i månaden, så var det en stor skillnad. Trist värre, men alla måste göra sina val, sina vägar - och precis som allt annat, så kommer personer och går i livet, och kommer tillbaka för den delen.

En annan jag umgåtts med mycket ett tag är Filip, eller "sonen" jag och Mari kallar honom. Nu har jag i alla fall festat med honom i år, men inte blivit mycket utanför alkoholens fantastiska värld.
En annan jag inte träffat på länge är den fantastiska Malin, ut med brösten och shaka! Skandaldrottningen med värsta låga humorn får mig att skratta så jag nästan gråter. Hoppas snart gör en comeback!
En jag umgåtts mycket med senaste 6 åren är Magnus….men så blev det lite snurr på tråden av olika anledningar så det blev ett break helt enkelt i höstas. Och jag tror det har varit bra. Så hoppas snart på en Magnus fest igen! - Och bjud dit Rosa - så vi får se att hon lever :)

Från ex jobbvärlden har vi Linda som hållt ihop på Cypern resor och andra roliga ting, har träffat henne på jobbet några kortisar, men har nu sagt upp sig. Är väl en av de ex-arbetskamrater som helt enkelt är bäst ;)

Sen har vi Willy, hur tighta var inte vi under nått år? Sen har det pga olika anledningar blivit så att vi knappt sett röken av varandra, ja förutom internet o så (Facebook ab).

Men det som är så skönt med alla dessa människor som är så fantastiska, men ändå blir det inte av att man umgås så jättemycket är att en bra vän består ändå.

Citat från en låttext av L. Philipsson:

Om du vill ha nån som du kan tala med,
Så mig det kan du räkna med,
Även om jag vet det verkar så länge sen,
Så mig det du kan räkna med,

Om du vill ha nån som ringer till dig,
Så kan jag nog ringa till dig och vi kan -
Bara tala lite grann, om allt som har hänt,
Om alla dom vi känner,
Om allt som man tänker
som bästa vänner

När som helst - bara ring mig
Om du vill ha nån att gråta med,
Så mig det du kan räkna med
Om du vill ha nån som säger till dig,
Att visst kan du klara dig det själv
Och du får bara ta det som det är.
Var inte rädd, fast det dröjt så länge,
Så är vi bästa vänner, vad som än händer


Och det är väl lite så det är, när man väl träffas eller hörs av, är allt som vanligt igen.

Nu har jag ju inte nämnt de som jag umgås mycket med….Conny, Johan och hela "familje"-gänget osv. Oj, men nu gjorde jag det :) De tillför såklart också till att livet är grymt!

Sammanfattninsgvis är det väl att vänner, de man träffar ofta, de man träffar mer sällan, alltid har sin plats och är alltid en viktig del av livet. Det är vännerna som gör att livet är så bra.
Så tack till er alla, även ni som inte blivit nämnda med namn!
Och slutligen, skall jag själv försöka bli bättre att ta tiden träffa alla härliga människorna! Så se upp i sommar! ;)

<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback