UTElistan v. 29 Vem är het och vem är iskall?

Anna Anka

Senaste UTElistan publicerade jag vecka 6. Nu är det dags igen - och frågan är - är någon av de som fanns med på listan då, med även denna gång?

1 Anna Anka
Hon slog ner som en bomb och var på allas läppar. Alla ville se Hollywood fruar för Anka:s skull. Hon var ett tag störst av alla media personligheter. Sen hände något. Hennes utalanden om sex och annat blev för många. Försökt hålla uppe kändisskapet med andra tv-serier, men svenska folket verkar gett henne fingret. Hon blev helt plötsligt ointressant. Hon blev dumpad av sin man - och hon blev dumpad av Svenska folket.
Det blev för mycket Anka, och en viss hollywood fru Maria tog över - ödmjukhet kommer man längre på - i längden. Ankas tid är kanske inte över, men just nu är hon iskall.

2 Idol-Erik
Han vann Idol. Nu har han släppt en skiva, vilket gått rätt okej. Släppt en singel, ingen brydde sig. Han är på turné och nästan ingen vill se honom (om de måste betala). Det börjar inte speciellt bra för Idol vinnaren - och det är ju oftast så - vinnaren blir ingen artist som blir stor. Erik kan fortfarande ändra på detta, men just nu, ser det lite mörkt ut.

3 Carola
Hon låg etta vecka 6, då var det Haiti utalandet, om 2012 blir världen undergång, parfym present till till fattigt barn osv. Carola gjorde comeback på kungliga brölloppet och snart Allsång på Skansen, men hennes planerade konserter i Dalhalla med Elvis tema är ett publikfiasko enligt Aftonbladet, så en av två konserter ställs in. Den andra skall bli tv-inspelad, så den måste köras. Carola säger att "Fredag" är ingen bra konsertdag och det är början av semestern, som orsak till floppen. Någon pophit är inte sikte. Men allt kan ju ändras när hon släpper nytt matrial senare i år.

4 Leona Lewis
Hon slog igenom över en natt. Andra plattan gick inget vidare - total flopp för Leona i USA. Tiden får utvisa om hon gör revange!

5 Z-TV
Ingen kollade på den längre. Då läggs kanalen ner. Inget konstigt och ingen verkar bry sig. Bye bye Z-TV.

6 Megan Fox
Succén blev stor när hon var med i Transformers 1 & 2. Nu verkar hon blivit dumpad i Transformers 3 och hennes andra två försök till karriär Jennifers Body och nu senast Jonah Hex är total flopp! Det räcker inte alltid att vara otroligt snygg!

7 Lindsay Lohan
Behöver man skriva mer? Det går verkligen inte bra för denna kvinna!

8 Robert Wells
Rhapsody in rock blev en sådan succé, han fyllde Uillevi med hjälp av Jerry Williams & Lena Philipsson. Det var 2002 det, 2010 får Robert vara glad om han fyller ut en mindre biograf sal. Så det kan gå.

9 Anna Bergendahl
Eurovision Song Contest. Den tävlingen kan döda vilken popkarriär som helst. Charlotte Perrelli floppade - fick ingen mer hit efter "Hero". Marlena Öhman floppade - fick ingen mer crossover hit efter tävlingen. Martin Stenmarck floppade - tog flera år innan han var tillbaka på toppen. Men ingen floppade så hårt som Anna - Sverige kom inte ens med ESC finalen. Frågan är - blir det någon mer hit från senaste plattan? Konsertrecensionerna har inte varit positiva.

10 Orup
Hans karriär gick upp i extas när han skrev "Det gör ont" 2004. Två succéplattor till med Lena Ph & en halvsuccé soloplatta höll han ständigt aktuell. Kalaset avslutades med dundersuccé med Lena & Orup showen, sommarturné och en duettplatta innehållande nummer 1 hitten "Nu När du Gått".
Men nu har dom lämnat varandra till slut…och kvar står Orup själv. Nya singeln må vara mysig, men den har floppat tyvärr. Orup - väntar på flytta tillbaka dig på INNElistan! Notis - gjorde en kritikerosad konsert där han spelade hela sin debutplatta - därav inte högre upp på listan :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback