Film: Legion - Betyg * *

Legion

Bacardi Betyg 1Bacardi Betyg 1

Action | Fantasy | Thriller

Paul Bettany     ...     Michael
Lucas Black    ...     Jeep Hanson
Tyrese Gibson    ...     Kyle Williams
Dennis Quaid    ...     Bob Hanson

Filmen handlar om att Gud tycker att människan är bortom räddning och därför skickar ut sina änglar för att radera oss från jordens yta. En av dessa änglar spelas alltså av Paul Bettany och går under namnet Mikael. Han beslutar sig dock att hjälpa mänsklighetens enda hopp, en grupp utstötta knasbollar som har tagit sin tillflykt till en sylta mitt i öknen.

När jag såg trailern var jag förväntasfull och ville verkligen se denna sci fi fantasy thrillern.  Men trailern var mycket bättre än filmen i detta fallet. Temat är en bra grund, men man slarvar bort det. Hade gärna sett någon annan än Peter Bettany i huvudrollen. I och med den utspelar sig mer eller mindre på en liten plats, blir det lite tråkigt. Spceicellt spännande är den inte heller. Gillar tanten som blir en demon, som finns med i trailern med, väldigt skön karaktär som är med i en minut. Annars är det som en kollega sa: B-film med A-effekter. Och det sammanfattar det ganska väl hela filmen. Det kunde blivit så bra, men nu blev det bara en b-film i mängden där någon måste haft rabbatt på effekt-affären.


Kommentarer
Lina säger:

Jag som hade inbillat mig själv att denna skulle vara bra. Men det var innan jag visste att det handlade om Gud som sänt änglar till jorden. Bara de orden fick mig att knappt ens vilja se filmen. Men jag får se vad som händer. Kanske jag ser den iaf.

2010-03-17 | 03:49:51
Bloggadress: http://afreaklikeme.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback