Film: The Craziest - Betyg * * *

Craziest

Bacardi ikonBacardi ikonBacardi ikon

Horror | Sci-Fi | Thriller


Timothy Olyphant    ...     David Dutton
Radha Mitchell    ...     Judy Dutton
Joe Anderson    ...     Russell Clank
Danielle Panabaker    ...     Becca Darling

På en liten landsort i USA händer det inte mycket. Tills ett flyplan kraschade i floden och folk började bli konstiga. De börjar uppföra sig konstigt, se konstiga ut och till slut mördar de. Något typ av virus har kommit ut i staden, här börjar en kamp för livet. Att inte bli smittad och för att komma därifrån...

Så börjar denna skräckthrillern, som är en blanding av 30 dagar efter och Outbreak, men nu då i en liten stad. Filmen är effektfullt uppbyggd och det finns en hel del skrämmande scener som kommer få rysarfantaster att le. Att USA sätter staden i karaktärn känns väldigt amrikanskt, men ändå inte, då det inte är några direkta räddningsaktioner vi talar om.

Skådespelarna fungerar i sina roller, men det är ingen som utmärker sig. The Craziest är en okej virus film, men tyvärr inte så mycket mer.
Det finns många bättre filmer i detta tema, men Craziest fungerar helt klart som tidsfördriv. Detta är en remake på en film från 1973, har dock inte sett den och kan inte gemnföra om den är sämre eller bättre än orginalet.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback