En skön helg över :)

Ipod docka

Som vanligt hade jga inte med digitalkamran med mig, så några roliga nya bilder blev det inte. Min kära Hero mobil har ingen blixt! Kasst! I vilket fall i fredags blev det fest i högsbo, Per hade fyllt år så det blev lite greksik mat och en helt underbar god efterätt....o så Bacardi:s som vanligt. Träffade även en trevlig tjej som läser min blogg, så det finns allså nån som läser! Underbart! Väldigt kul att träffa dig miss E! Trevlig fest, även den var rätt lugn. Ut en sväng på klubb. Tyckte inte jag drack så mycket, ovanligt lite, men ändå var jag väldigt trött på Lördagen....Harry Potter maraton på tv:n men jag sov mest!

Söndagen blev shopping med J & C, det blev lite shopping på New Yorker och Media Markt, vi skall ju snart till grekland, då måste man ju ha stereo i lägenheten, så det blev den på bilden ovan, Ipod dockningsstation.
Käkade indiskt - väldigt gott! Sen blev det film på kvällen.....recensioner kommer snart :D

Mari is back in town, få se till att träffa henne i veckan. Även lovat att kanske träffa Willy imorgon, 100 år sedan vi umgicks. Men ikväll blir det "V" med Birdie Cönny

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback