Film: Cherrybomb - Betyg * * ½

cherrybomb

bacardi ikonbacardi ikonbacardi ikon halv

Drama | Thriller

Rupert Grint     Malachy
Robert Sheehan     ...     Luke
James Nesbitt     ...     Crilly
Niamh Quinn     ...     Donna
Paul Kennedy     Chris

Handling: Michelle (Kimberley Nixon) har precis flyttat tillbaka till Belfast från London för återförenas hennes frånskilda pappa (James Nesbitt), som är en chef på badhus med det olycksbådande namnet Titanic Leisureplex. Där jobbar två killar i receptionen, där de först möter Michelle...Båda killarna blir intresserad av henne.

De båda killarna försöker överträffa varandra och går emot varandra - allt för att få tjejens uppmärksamhet….

Det var kortfattat vad den handlar om, inte speciellt djupt manus, men fungerar. Det blir en insikt hur ungdomsrelationer kan vara i England, när två kompisar är intresserade av samma tjej, och tjejen leker med dom båda.

Karaktärerna är rätt stereotypa. Malachy är en student från en kärleksfull familjm nen känner trissdess, men har känsla för ansvar. Däremot Luke kommer från ett trasigt hem - hans bror en återförsäljare, hans far en självmordsbenägen alkolist.

Rupert Grint känner vi igen från Harry Potter filmerna, här bevisar han att han kan mer än så. Ungdomarna spelar bra, de är helt övertygande i sina roller, filmen har ett  halvinstressant tema, men griper inte tag fullt ut, lite indiependent känsla över det. Det kunde lika gärna varit ett tv-films drama.

Gillar du ungdomsdramor, så är detta kanske något för dig, kolla in trailern nedanSe annars - tv-serien Skins

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback