Film: Toy Story 3 - Betyg * * *

toy story 3

bacardi ikonbacardi ikonbacardi ikon

Animation | Adventure | Comedy | Family

Tom Hanks     ...     Woody (voice)
Tim Allen     ...     Buzz Lightyear (voice)
Joan Cusack     ...     Jessie (voice)
Ned Beatty     ...     Lotso (voice)
Don Rickles     ...     Mr. Potato Head (voice)
Michael Keaton     ...     Ken (voice)

Handling: En av leksakers värsta farhågor är saker och händelser som förhindrar att någon leker med dem. Den allra värsta farhågan är dock att bli ifrånväxt, att bli bortglömd... Woody, Buzz lightyear och resten av Andys leksaker hamnar på hyllan när Andy lämnar hemmet för college.

Toy Story är väldigt bra och snygg gjort. Animeringarna är perfekta för denna typen av film. Manuset håller samma klass som de tidufgare filmerna, men filmen är mer inriktad på barn än vuxenpubliken. Så barn kommer nog upskatta denna filmen mycket - och även alla fans av Toy Story 1 & 2!

Nya underhållande karaktärer finns den. Ken och Barbie visar lite bittert vårat skönhetssamhälle på fyndigt sätt, och de karaktärer som har varit med tidigare är som de skall bara.
Röstarbetet är även det bra gjort. Filmen har blivit en megasuccé världen över och är kritikerosad. Den är små charmig och en bra familjefilm. Men vad Shrek, Ice Age och Finding Nemo lyckades med var mer vuxen humor, eller i alla fall bredare humor bortom småbarnen, lyckas inte riktigt Toy Story 3 med.

Trevlig och snygg animerad film, äslkar du första filmerna, komer du även gilla denna.


Kommentarer
J säger:

Såg du den i 3d?

2010-11-07 | 23:26:50
Bloggadress: http://starfield.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback