Film: Knight & Day - Betyg * * *

Film: Knight & Day - Betyg * * *

bacardi ikonbacardi ikonbacardi ikon

Action | Adventure | Comedy | Thriller

Tom Cruise        ...      Roy Miller
Cameron Diaz     ...     June Havens
Peter Sarsgaard     .Fitzgerald
Jordi Mollà     ...     Antonio
Viola Davis     ...     Director George

Handling: När June hamnar bredvid en mystisk, charmerande man på en flygresa tror hon att hon mött mannen i sitt liv. Info är tagen från discshop.se! Leverans nästa dag om du beställer före 16. Men det blir ett bryskt uppvaknande då han visar sig vara en spion på flykt. Detta blir början till en härva av skiftande lojaliteter och flykt undan lönnmördare och samtidigt som June måste ducka för vinande kulor måste hon avgöra om hennes drömman är en förrädare eller den enda hon faktiskt kan lita på.

På 80-90-talet var det populärt att blanda action med komik. Allt från Dödligt Vapen, Lovligt Byte, Nu Rånar Vi Banken Farsan! Till Snuten i Hollywood, Rush Hour och Dagis-Snuten. Dom kommer då och då, lyckade eller mindre lyckade. Oftast brukar dom vara rätt underhållande, men inte mer. Bland de bästa actionkomedierna är True Lies från 90-talet med Arnold i huvudrollen.

I år har vi haft nöjes att se The Bounty Hunter med Jennifer Aniston, Killers med Ashton Kutcher och så nu Knight & Day med Tom Cruise och Cameron Diaz.
Skådespelarmässigt vinner så klart Knight & Day, men även handlingen, svag som den må vara, så var den något starkare än de två andra.
Effekterna fungerar bra, det är bra tempo i filmen och en hel del roliga scener. Cameron & Tom har komsik timeing.

Cameron Diaz är alltid en fröjd för både ögat och leendet. Man blir glad av henne, speciellt då i sådana här filmer. Tom Cruise fungerar bra även som den lite tokiga agenten på¨vift. Det är lättsamt, överdrivet, lättglömt och trevligt.

Så vill du se lättsam actionkomedi, ja då är Knight & Day ett bra val.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback