Film: Long Weekend - Betyg -

long weekend

bacardi ikon 0

Drama | Horror | Thriller   

James Caviezel       Peter
Claudia Karvan     ...     Carla


Handling: Den dagen naturen slår tillbaka vill man inte befinna sig där Peter och Carla just slagit upp sitt tält. De ska tillbringa en weekend tillsammans i det avlägsna paradiset Moondah Beach, en isolerad vildmark som inte tolererar några inkräktare ska det visa sig. Deras brott mot naturens lagar kan bara bestraffas med döden - och plötsligt blir de varse om hundratals ögon som riktas mot dem från mörkret bland träden. Paradiset förvandlas över en natt till ett helvete.

Denna film är från Australien, ett land som har fått till bra filmer, flera gånger, en klassiker är bla är Lugnt Vatten med bla Nicole Kidman. Long Weekend kommer inte bli en klassiker.

Filmen utspelar sig mer eller mindre bara runt en strand, där djuren är lite konstiga, speciellt om man är elak mot dom, som t ex skjuta ett havsdäggdjur eller slå sönder ett örn ägg.
Visst låter det spännande?

Filmen försöker få det spännande, men det händer nästan ingenting. Det fungerar inte bara ha mörka scener i en dunge och på en strand för att det skall bli otäckt. Skådespelarna är inte bara uselt dåliga, de är båda irriterande och man vill se dom dö direkt.

Effekterna är mer eller mindre meningslösa. Handlingen likså. Nä det här är en c-film du inte borde se.

Detta är den första filmen som får betyg 0 - grattis!


Se övriga film recensioner här


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback